Privata visningar av bostadsrätter i Trollhättan och Vänersborg 2021-02-04, kl 07:00

Privata visningar av bostadsrätter i Trollhättan och Vänersborg

Efterfrågan på nya bostäder är stort och Riksbyggen erbjuder privata visningar av nya bostäder i Trollhättan och Vänersborg. Riksbyggen visar Brf Nysätra i Trollhättan med 40 lägenheter och Brf Korseberg Fjärd i Vänersborg. Brf Korseberg Fjärd finns även möjligheten för unga vuxna att Hyrköpa bostadsrätt.

Se Riksbyggens projekt som visas i Trollhättan och Vänersborg 

Läs mer om Hyrköp

– Målsättningen är en fortsatt hög produktionstakt av nya bostadsrätter och vi ställer inte in utan vi ställer om. Därför har Riksbyggen privata visningar i ett stort antal bostadsprojekt över hela landet. Alla som vill komma och titta på sin drömbostad kan göra det i lugn och ro och känna sig helt trygga, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef affärsområde Bostad.

Riksbyggen följer myndigheternas rekommendationer för att förhindra vidare smittspridning av coronaviruset (och covid-19) och våra medarbetare är helt symptomfria när de träffar kunder exempelvis vid visningar och i andra kundmöten. Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för både dig som kund och våra medarbetare.

– Det finns ett stort behov av fler bostäder på marknaden, på många håll i landet råder bostadsbrist. Vi har sett en stark efterfrågan på marknaden trots coronapandemin, berättar Tobias Dysenius.

För mer information, kontakta:
Karin Ekström, sälj- & marknadsansvarig på Riksbyggen Bohus-Vänern, 0522-65 44 55
karin.ekstrom@riksbyggen.se

Bilder