Privata visningar av Riksbyggens bostadsrätter  i Skåne 2021-02-04, kl 07:00

Privata visningar av Riksbyggens bostadsrätter i Skåne

Efterfrågan på nya bostäder är stort och Riksbyggen erbjuder privata visningar av nya bostäder i ett antal bostadsrättsprojekt i Skåne. Till exempel visar Riksbyggen seniorbostäder i Bonum Brf Alunda i Åkarp med 31 lägenheter, lägenheter i bästa läge i Brf NEO Davidshall i Malmö och Brf Nära i Hyllie som bland annat erbjuder 17 unika townhouse.

Se alla Riksbyggens projekt som visas i Skåne

– Målsättningen är en fortsatt hög produktionstakt av nya bostadsrätter och vi ställer inte in utan vi ställer om. Därför har Riksbyggen privata visningar i ett stort antal bostadsprojekt över hela landet. Alla som vill komma och titta på sin drömbostad kan göra det i lugn och ro och känna sig helt trygga, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef affärsområde Bostad.

Riksbyggen följer myndigheternas rekommendationer för att förhindra vidare smittspridning av coronaviruset (och covid-19) och våra medarbetare är helt symptomfria när de träffar kunder exempelvis vid visningar och i andra kundmöten. Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för både dig som kund och våra medarbetare.

– Det finns ett stort behov av fler bostäder på marknaden, på många håll i landet råder bostadsbrist. Vi har sett en stark efterfrågan på marknaden trots coronapandemin, berättar Tobias Dysenius.

För mer information:
Annika Reis, sälj- och marknadschef, Riksbyggen Bostad Sydväst, 040-10 94 01

Bilder