Privata visningar i sju bostadsrättsprojekt i Göteborgsområdet 2021-02-04, kl 07:00

Privata visningar i sju bostadsrättsprojekt i Göteborgsområdet

Efterfrågan på nya bostäder är stort och Riksbyggen erbjuder privata visningar av nya bostäder i sju bostadsrättsprojekt i Göteborg och Mölndal. Till exempel visar Riksbyggen Brf Petunia med 68 lägenheter i Mölndals innerstad och Brf Dunungen i nya Selma Stad, Göteborg, som innehåller 86 lägenheter

Se alla Riksbyggens projekt som visas i Göteborgsområdet

– Målsättningen är en fortsatt hög produktionstakt av nya bostadsrätter och vi ställer inte in utan vi ställer om. Därför har Riksbyggen privata visningar i ett stort antal bostadsprojekt över hela landet. Alla som vill komma och titta på sin drömbostad kan göra det i lugn och ro och känna sig helt trygga, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef affärsområde Bostad.

Riksbyggen följer myndigheternas rekommendationer för att förhindra vidare smittspridning av coronaviruset (och covid-19) och våra medarbetare är helt symptomfria när de träffar kunder exempelvis vid visningar och i andra kundmöten. Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för både dig som kund och våra medarbetare.

– Det finns ett stort behov av fler bostäder på marknaden, på många håll i landet råder bostadsbrist. Vi har sett en stark efterfrågan på marknaden trots coronapandemin, berättar Tobias Dysenius.

Vill du veta mer om Riksbyggens försäljning av bostadsrätter? Kontakta:
Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad, 070-551 06 61
tobias.dysenius@riksbyggen.se

Bilder