2020-11-05, kl 07:50

Inflyttning i Riksbyggens Brf Viktoriastrand 2 på Strömsör i Skellefteå

Riksbyggens andra etapp på Strömsör i Skellefteå, Brf Viktoriastrand 2, är nu färdigställd och inflyttningen är snart klar. Brf Viktoriastrand 2 består av 41 lägenheter i storlekarna två till fyra rum och kök och är den andra av totalt tre etapper som Riksbyggen uppför på Strömsör. Getberget blir nästa destination för Riksbyggens bostadsbyggande i Skellefteå.

– Det är jätteroligt att vi nu kan hälsa alla förväntansfulla boende välkomna till sina nya lägenheter. Det är en stor efterfrågan på nya bostäder i Skellefteå vilket inte minst märks i att både etapp två och tre redan är slutsålda. Riksbyggen kommer att fortsätta sitt framgångsrika bostadsbyggande i Skellefteå och nästa projekt blir 75 bostadsrätter på Getberget, säger Erica Bjuhr, säljansvarig på Riksbyggen Bostad i Skellefteå.

Läs mer om Brf Utsikten på Getberget. Preliminär säljstart våren 2021.

Bostadsområdet Strömsör ligger nära älven och med bra kommunikationer och promenadavstånd till centrala Skellefteå. Bostäderna har en öppen och ljus planlösning och har minst en inglasad balkong, parkettgolv, kakel och klinker.

– Framför allt är det personer i åldersgruppen 55 + som köpt lägenheter i den andra och tredje etappen på Strömsör. Att de nya bostäderna på Strömsör lockar äldre personer hjälper till att skapa flyttkedjor och frigör exempelvis villor som barnfamiljer kan flytta till, säger Erica Bjuhr.

Under rådande coronapandemi har inflyttningsprocessen fått anpassas efter den nya situationen.

– Till exempel har vi haft tidsbokning för nyckelutdelning och varit noga med att hålla avstånden. Vi har också haft schema för nyttjande av hissarna för att undvika trängsel, berättar Erica Bjuhr.

Läs mer om Brf Viktoriastrand 2

För mer information:
Erica Bjuhr, säljansvarig på Riksbyggen Bostad i Skellefteå, 090-15 96 96