Riksbyggen drömarbetsgivaren bland unga civilingenjörer inom kategorin fastighetsförvaltning 2020-10-13, kl 14:00

Riksbyggen drömarbetsgivaren bland unga civilingenjörer inom kategorin fastighetsförvaltning

Inom fastighetsförvaltning är Riksbyggen det företag som unga civilingenjörer helst vill arbeta på, enligt Universums undersökning Young Professionals 2020. Undersökningen har besvarats av över 19 400 yrkesverksamma akademiker som deltagit i undersökningen och röstat fram Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

– Riksbyggen har en tydlig värdegrund, tar ett stort samhällsansvar och ligger långt framme när det gäller hållbarhetsfrågorna. Hos en stor arbetsgivare som Riksbyggen finns också många olika typer av jobb och goda möjligheter till vidareutveckling. Detta sammantaget är förmodligen anledningen till varför så många vill arbeta hos oss, säger Maria Sörén, employer branding-ansvarig på Riksbyggen.

Varje år rankar Universum de mest attraktiva arbetsgivarna i undersökningen Young Professionals. Enligt undersökningen är Riksbyggen ”branschbäst” inom kategorin fastighetsförvaltning.

– Många unga tycker helt enkelt att Riksbyggen är ett "schysst företag" och det är viktigt vid rekrytering av nya medarbetare. Vi har också arbetat aktivt med arbetsgivarkampanjer där vi berättar om vad Riksbyggen har att erbjuda som arbetsgivare vilket också bidragit till att ge en tydligare bild av oss som företag, säger Maria Sörén.

För mer information:
Maria Sörén, employer branding-ansvarig på Riksbyggen, 0766-52 63 50

Bilder