Klart för byggstart av Riksbyggens 28 radhus i Brf Glanstigen, Norrköping 2020-08-27, kl 10:00

Klart för byggstart av Riksbyggens 28 radhus i Brf Glanstigen, Norrköping

Riksbyggen byggstartar nu de 28 radhus som kommer att ingå i Brf Glanstigen i Svärtinge, Norrköping. Radhusen kommer att bestå av 5-6 rum och kök och de flesta har utsikt över sjön Glan. Preliminär inflyttning är beräknad till januari 2022.

– Svärtinge har ett perfekt läge, naturnära i Kolmårdsskogen vid sjön Glan och bara 15 minuter från Norrköping och Finspång. Knappt hälften av alla radhus är nu redan sålda och vi har sett ett starkt ökat intresse under sommaren, säger Per Vide, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen i Norrköping.

Brf Glanstigen

Ett officiellt första spadtag kommer att ske i september. Radhusen är välplanerade så att varje kvadratmeter ska komma till användning. Samtidigt är flexibiliteten stor, beroende på familjens storlek kan antalet sovrum variera från tre till fem.

Alla radhus har egen uteplats och trädgård vilket innebär fina odlingsmöjligheter.I området kommer så många träd som möjligt att bevaras och några av dem kommer till och med att få fågelholkar. På entrésidan av radhusen finns ett väl tilltaget varmförråd.

– De flesta radhusen, som är placerade på en höjd med sluttning ner mot sjön, har en fantastisk utsikt, säger Anel Kasumovic, produktionschef för Riksbyggen Östergötland/Nyköping.

För mer information:
Per Vide, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen i Norrköping, 013-24 93 32

Bilder