Mathias Asplund ny marknadsområdeschef för Riksbyggens förvaltningsverksamhet i Värmland 2020-05-26, kl 07:50

Mathias Asplund ny marknadsområdeschef för Riksbyggens förvaltningsverksamhet i Värmland

Från den 11 maj är Mathias Asplund ny marknadsområdeschef för Riksbyggens förvaltningsverksamhet i Värmland. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare och marknadsområde Värmland spänner över hela Värmlands län.

– Jag är glad över möjligheten att ansluta mig till ett värderingsstyrt företag som jobbar för en hållbar utveckling i samhället. Samtidigt ser jag fram emot att få vara en del av den organisation som ska fortsätta utveckla marknadsområde Värmland som en bra samarbetspartner för alla våra befintliga och nya kunder, säger Mathias Asplund.

Mathias har en bakgrund som Distriktschef på Skanska samt olika ledarbefattningar inom Volvo Construction Equipment. Som marknadsområdeschef blir Mathias ansvarig för en organisation på cirka 90 personer plus ett antal säsongsanställda under sommaren.

Marknadsområde Värmland innefattar Värmlands län med kontor i Karlstad, Karlskoga och Hammarö men med kunder över hela länet. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar, kommuner och andra fastighetsägare.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Totalt förvaltar Riksbyggen 4 384 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter samt över 100 000 hyresrätter. Riksbyggen förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på cirka 430 orter runt om i landet.

För mer information:
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, 072-239 00 66

Bilder