Nytt förvaltningsavtal till Riksbyggen i Borås 2020-05-14, kl 07:15

Nytt förvaltningsavtal till Riksbyggen i Borås

Från den 4 maj har Riksbyggen tagit över förvaltningen av fastigheterna till Consortio Business Center AB och Cellbes Real Estate AB i Borås. Avtalet är treårigt och omfattar teknisk förvaltning, energitjänster och fastighetsservice.

– Vi är mycket glada och stolta över få förtroendet att förvalta Consortio Business Center AB och Cellbes Real Estate AB i Borås. Nu utökar vi vår verksamhet när det gäller förvaltning av kommersiella fastigheter och har fullt fokus på att ge våra nya uppdragsgivare bästa möjliga service, säger Margareta Bäckäng, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Borås.

Hyresgästerna i fastigheterna är Bubbleroom och Cellbes, företag som säljer mode på nätet.

– Vårt uppdrag blir bland annat att hitta kostnadsbesparingar och förbättringar inom fastighetsförvaltningen. Vi kommer även att bidra med våra kunskaper för att hjälpa vår uppdragsgivare att bli mer hållbara, berättar Margareta Bäckäng.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare med verksamhet på cirka 400 orter runt om i landet. Sammanlagt förvaltar Riksbyggen över 200 000 bostadsrätter och 100 000 hyresrätter samt ett stort antal offentliga och kommersiella lokaler.

På Riksbyggen står hållbarhetsfrågorna i fokus. Riksbyggen har två år på raken utsetts till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

För mer information:
Margareta Bäckäng, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Borås, 033-20 77 74

Bilder