Direktsänd visning i Brf Aftonfalken med Johanna Hurtig Wagrell 2020-04-03, kl 07:45

Direktsänd visning i Brf Aftonfalken med Johanna Hurtig Wagrell

Söndagen den 5 april kl 11 direktsänder Riksbyggen från Brf Aftonfalken i Uppsala. Det blir en lägenhetsvisning utöver det vanliga där komikern och Uppsaladottern Johanna Hurtig Wagrell deltar som ciceron. Direktsändningen sker på Riksbyggens Facebook-sida.

– Det ska bli väldigt roligt att prova ett helt nytt format för min del med en livevisning från en lägenhet. Extra kul är det också att lägenheten ligger i min gamla hemstad Uppsala, säger Johanna Hurtig Wagrell.

Visningslägenheten som sändningen sker ifrån är också något utöver det vanliga. Den har inretts av designerduon Grisanti & Cussen från Santiago i Chile.

– I coronatider gäller det att hitta nya väger för att visa Riksbyggens fina utbud av nya bostäder. Självklart ska det ske på ett säkert sätt och då tar vi den digitala tekniken till hjälp. Samtidigt vill vi passa på att bjuda våra intressenter på något extra och därför blir det show med Johanna Hurtig Wagrell nu på söndag, säger Mathias Sandberg, regional marknads- och försäljningschef, Riksbyggen

Om Brf Aftonfalken:
Pris: 1 395 000–3 550 000 kr
Rum: 1–4 rum och kök
Area: 33–107,5 kvm
Avgift: 2 408–5 510 kr/mån
Våningar: 6
Lägenheter: 91
Status: Försäljning pågår
Adress: Råbyleden 82

Huset är helt nybyggt och ligger centralt i Uppsala. Cykelavstånd till nya Resecentrum, Uppsala Konsert och Kongress samt stadskärnan med ett rikt utbud av kultur, shopping mat. Strax intill ditt nya hem grönskar upprustade Kapellgärdsparken med skateramp, gungor och lekvänliga ytor. Inom promenadavstånd finns affärshuset Kvarnen med service som apotek, systembolag, en välsorterad ICA-affär, torgcafé och restauranger.

Coronaviruset har på kort tid förändrat förutsättningarna för hur lägenhetsvisningar och kundmöten kan genomföras. Riksbyggen har därför tagit fram ett antal åtgärder så att både kunder och medarbetare ska kunna känna sig trygga vid exempelvis lägenhetsvisningar.

Läs mer om trygga visningar och kundmöten

För mer information, kontakta:
Mathias Sandberg, regional marknads- och försäljningschef, Riksbyggen
mathias.sandberg@riksbyggen.se +46 8 553 63 511

Bilder