Riksbyggen återigen prisad som ”Bästa förbättrare” på Web Service Award 2020-01-31, kl 07:45

Riksbyggen återigen prisad som ”Bästa förbättrare” på Web Service Award

Under Web Service Award-galan fick Riksbyggen ta emot utmärkelsen som ”Bästa förbättrare” för utvecklingen av kundportalen Mitt Riksbyggen. Under loppet av ett år har Mitt Riksbyggen ökat sitt WSA-index från 42 till 57.

– Det är extra roligt att vi får utmärkelsen för förbättringen av Mitt Riksbyggen som vänder sig direkt till de som är viktigast för oss, våra kunder. Utmärkelsen är ett kvitto på att vi är på rätt väg och det är vi stolta över samtidigt så tar det inte slut här, det finns fortfarande saker kvar att förbättra, säger Britta von Schoultz, chef kommunikation och marknad på Riksbyggen.

Bakom den snabba förbättringen finns ett stort fokus på vad kunderna anser om Mitt Riksbyggen.

– Vi har arbetat agilt och nära kunderna i vårt utvecklingsarbete för att kunna göra rätt prioriteringar för att Mitt Riksbyggen på bästa sätt ska stötta de behov som våra kunder har. Först och främst handlade det om att utveckla Mitt Riksbyggen med användbara funktioner för att underlätta kundernas vardag och ett allt mer digitalt arbetssätt, men också att säkerställa att det är enkelt för kunderna att hitta det de söker på kundportalen, säger Anna Persson, ansvarig för Mitt Riksbyggen.

I 20 år har Web Service Awards med hjälp av Sveriges internetanvändare korat årets bästa webbplatser. Den 29 januari korades 2019 års vinnare i kategorierna Kommersiellt, Samhällsinformation, Mobilt och Intranät. Tävlingen utgår ifrån Sveriges största webbplatsundersökning med svar från över 117 000 respondenter. Undersökningen utförs av Web Service Award.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare och förvaltar cirka 200 000 bostadsrätter och över 100 000 hyresrätter. Över en halv miljon människor bor i bostäder som Riksbyggen tar hand om. Riksbyggen förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Riksbyggen har även en omfattande produktion av bostäder, både hyres- och bostadsrätter.

För mer information:
Britta von Schoultz, kommunikationschef, Riksbyggen 08-698 42 48
Britta.VonSchoultz@riksbyggen.se

Bilder