Riksbyggen öppnar dörrarna i Kalmar och i hela Sverige 2020-01-29, kl 07:45

Riksbyggen öppnar dörrarna i Kalmar och i hela Sverige

Under Stora visningsdagen söndagen den 2 februari visar Riksbyggen en möblerad lägenhet Bonum Brf Cavallo i Kalmar. Bonum är Riksbyggens koncept för seniorbostadsrätter. Visning i alla Riksbyggens projekt i Småland sker klockan 11.00-14.00 den 2 februari.

– Nu hoppas vi att många vill komma och titta på vår fina visningslägenhet i Riksbyggens Bonum Brf Cavallo. I Kalmar finns en stor efterfrågan på fler bostäder för målgruppen över 55 år. Läget för Bonum Brf Cavallo  är perfekt i centrala Kalmar och inflyttningen startar redan i april, säger Karin Hoberg, sälj- och marknadsansvarig, Riksbyggen Bostad/Sydost.

Läs mer om Riksbyggens Bonum Brf Cavallo

Se alla projekt som visas i Kalmar, Växjö och Västervik

Läs mer om Riksbyggens Trygghetsfilosofi

Om Bonum
Riksbyggens Bonum-koncept är marknadsledare på seniorbostadsrätter. I varje Bonumförening finns en Bonumvärd och medlemmarna har möjlighet att köpa en rad olika praktiska tjänster.

Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor eller att fönstren putsas. Tjänsterna betalas när man utnyttjar dem. Bonumvärden arrangerar även i samråd med de boende, träffar och sociala aktiviteter för att öka trivseln och gemenskap. I föreningen finns det också både gemensamhetslokal och övernattningsrum för tillfälliga gäster.

Under Stora visningsdagen visar Riksbyggen bostadsrätter i totalt 55 projekt på 37 orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr.

För mer information:
Karin Hoberg, sälj- och marknadsansvarig, Riksbyggen Bostad/Sydost, 0480-578 43

Bilder