Johan Sundlöf ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Ombyggnad Väst 2019-12-19, kl 10:00

Johan Sundlöf ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Ombyggnad Väst

I januari tillträder Johan Sundlöf som ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Ombyggnad Väst. Johan kommer närmast från jobbet som marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Skaraborg.

– Ombyggnadsprojekt och utveckling av befintliga fastigheter har alltid intresserat mig. Det är alltid fantastiskt kul att skapa långsiktiga kundrelationer och bidra till att utveckla bostadsrättsföreningarna på ett hållbart sätt, säger Johan Sundlöf.

Johan Sundlöf arbetar sedan 3,5 år tillbaka som marknadsområdeschef i Skaraborg inom Riksbyggens fastighetsförvaltning. Marknadsområde Skaraborg har ca 130 medarbetare. Sedan i början på november har Johan även haft rollen som tf marknadsområdeschef på Ombyggnad Väst. Johan började på Riksbyggen 2010, först som projektledare och sedan som projektchef med inriktning på ombyggnad. Tidigare har Johan varit konsult inom kärnkraftsbranschen för Epsilon (numera ÅF).

Marknadsområde Ombyggnad Väst innefattar orterna Göteborg, Karlstad, Jönköping, Uddevalla, Borås och Skövde med tillhörande områden. Kunderna består i första hand av bostadsrättsföreningar. Johan kommer ha kvar rollen som marknadsområdeschef i Skaraborg under rekryteringsprocessen.

– Det finns ett stort behov bland många bostadsrättsföreningar i allt från mindre målningsentreprenader till stora stamrenoveringar på flera hundra lägenheter. Inte minst finns också stora behov när det gäller åtgärder för ökad hållbarhet som isolering av vindar och installation av solceller, berättar Johan.

Sammanlagt arbetar cirka 15 anställda inom marknadsområdet med ett stort fokus på rekrytering för att kunna växa. Johan är utbildad civilingenjör, Väg och Vatten, på Chalmers i Göteborg. Han bor med fru och tre barn i Skövde och ägnar fritiden åt att resa och träna, främst längdskidor.

För mer information:
Johan Sundlöf, marknadsområdeschef för Riksbyggen Ombyggnad Väst, 072-731 26 25

Bilder