Pressinbjudan: Premiär för Gekås visningslägenhet i Vesterhavsporten 2019-10-30, kl 07:55

Pressinbjudan: Premiär för Gekås visningslägenhet i Vesterhavsporten

Snart är Vesterhavsporten med 131 hyreslägenheter i Falkenberg klart för inflyttning. Lördagen den 2 november Riksbyggen dörren till en möblerad tvårumslägenhet på cirka 50 kvadratmeter. Hyreslägenheterna vid Vesterhavsporten uppförs av Gekås och förvaltas av Riksbyggen. Visningslägenheten ligger i Vesterhavsportens lågdel, som har inflyttning i januari 2020.

Inflyttning i höghuset beräknas till andra kvartalet 2020.

– Vi är mycket glada och stolta över att kunna välkomna alla intresserade till den fina visningslägenheten. De nya bostäderna är mycket eftertraktade och ungefär 500 har anmält sitt intresse, säger Jeanette Bernhard Bertilsson, marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning Halland.

Riksbyggen har sedan tidigare totalförvaltning av Gekås hyresfastigheter på Monarkivägen i Falkenberg och Halmstad Tegelbruk. Nu utökas Riksbyggens uppdrag med att även förvalta Gekås nya hyresfastighet vid Vesterhavsporten i Falkenberg.

Media är varmt välkomna att delta under premiären för visningslägenheten!

Dag och tid: Lördagen 2 november klockan 11.00–13.00.
Plats: Vesterhavsportens lågdel.

Riksbyggens fastighetsförvaltning i Halland förvaltar cirka 65 bostadsrättsföreningar med totalt omkring 4 000 lägenheter. Sammanlagt förvaltar marknadsområdet 650 hyresrätter och har cirka 40 kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. I Halland har Riksbyggen lokalkontor i Halmstad, Falkenberg, Varberg samt verksamhet även i Laholm. Sammanlagt har Riksbyggen 65 anställda och 20-25 säsongsanställda i Halland.

För mer information:
Jeanette Bernhard Bertilsson, marknadsområdeschef Halland, 035-192509
Jeanette.BernhardBertilsson@riksbyggen.se

Bilder