Marianne Wadefalk ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Göteborg 2019-01-28, kl 07:45

Marianne Wadefalk ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Göteborg

Den 1 april tillträder Marianne Wadefalk som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Göteborg. Marianne Wadefalk kommer närmast från tjänsten som sektionschef inom Västra Götalandsregionen.

– Jag lockades av att börja arbeta på Riksbyggen för att det är ett företag som mycket aktivt arbetar med hållbarhetsfrågor, innovation och samhällsutveckling. Jag vill vara en del i att skapa framtidens boende, säger Marianne Wadefalk.

Sedan 2011 har Marianne arbetat som sektionschef inom Västra Götalandsregionen. Tidigare har hon bland annat arbetat inom HSB Göteborg som kontorsansvarig och som processägare för felanmälan och fakturering.

– Jag har arbetat större delen av mitt yrkesliv inom servicebranschen. Nu ser jag fram emot att tillsammans med mina nya medarbetare få utveckla Riksbyggens fastighetsförvaltning utifrån kundens behov, säger Marianne.

Riksbyggen förvaltar mer än 20 000 bostadsrätter i Marknadsområde Göteborg, som spänner över sju kommuner, och ytterligare drygt 40 000 hyresrätter.

Riksbyggens fastighetsförvaltning i Göteborg har också ca 20 kommersiella och offentliga kunder med blandade uppdrag som drift, lokalvård och skötsel. Riksbyggens fastighetsförvaltning i Göteborg har cirka 130 åretruntanställda och cirka 15 säsongsarbetare under sommarsäsongen.

Totalt förvaltar Riksbyggen 4 079 bostadsrättsföreningar med cirka 200 000 bostadsrätter och över 100 000 hyresrätter. Riksbyggen förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på 430 orter runt om i landet, från Trelleborg i syd till Karesuando i norr.

För mer information:
Marianne Wadefalk, marknadsområdeschef Riksbyggen, 031 – 704 52 92

Bilder