Theodor Alexandris ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Bostad Skåne 2019-01-21, kl 07:50

Theodor Alexandris ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Bostad Skåne

Den 1 januari tillträdde Theodor Alexandris som ny marknadsområdeschef inom Riksbyggen Bostad Syd. Theodor Alexandris kommer att ansvara för Riksbyggens bostadsproduktion i större delen av Skåne, till exempel i Helsingborg, Höganäs, Ystad och Trelleborg.

Theodor Alexandris har arbetat på Riksbyggen i 3,5 år, bland annat som projektledare.

– Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare och det känns bra att kunna utvecklas inom företaget. Vi har många spännande och varierande projekt på gång i Skåne och Riksbyggen ligger långt framme på hållbarhetsområdet vilket också är väldigt viktigt, säger Theodor.

Theodor är utbildad civilingenjör från Lunds Tekniska Högskola. Tidigare har han arbetat både i entreprenörs- och konsultledet och han bor i Malmö med sin familj som består av fru och två barn

– Jag ser verkligen fram emot att i min nya roll få vara med och utveckla Riksbyggen som samhällsbyggare. Stort fokus kommer att ligga i att behålla och stärka vår marknadsposition på våra prioriterade orter och samtidigt utveckla våra boendekoncept, berättar Theodor.

Theodors marknadsområde omfattar större delen av Skåne med undantag av Malmö, Lund, Lomma och Vellinge, där Anders Jeppsson är marknadsområdeschef.

Läs mer om Riksbyggens hållbarhetsarbete: 

Riksbyggen utsett till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen

Riksbyggen inför unikt hållbarhetsverktyg i all nyproduktion av bostäder

Riksbyggen har flest nyproducerade flerfamiljshus certifierade med Miljöbyggnad Silver

För mer information:
Theodor Alexandris, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad, 040-10 94 60

Bilder