Intervju med Daniel som började som biträdande projektledare och avancerade snabbt till projektledare och driver nu egna projekt inom ombyggnad.

Projektledare ombyggnad

Vilken är din bakgrund och utbildning?
Jag har läst affärsutveckling och entreprenörskap inom samhällsbyggnad på Chalmers. 

Hur såg din första tid på Riksbyggen ut – och hur har du och din roll utvecklats?
Jag började 2015 som biträdande projektledare inom ombyggnad och arbetade nära projektledaren i hela ombyggnadsprocessen. 2016 fick jag uppdraget att ta hand om ett eget projekt. Det var väldigt roligt att få testa sina kunskaper och erfarenheter. Därefter ändrades min titel till projektledare. Som projektledare inom ombyggnad ansvarar man för hela ombyggnadsprojektet, det vill säga renovering av en fastighet i samråd med styrelsen i bostadsföreningen. Det är ett arbete nära kunden och våra förvaltare.

Varför ska man börja på Riksbyggen?
Här få man ta ansvar, om man vill ha ansvar. Man får bra stöttning från chefen och blir utmanad. Jag har utvecklats jättemycket.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det är en stor variation på arbetsuppgifterna och att jag får träffa många olika typer av människor. Här har man aldrig tråkigt.

Vad är du mest stolt över?
Jag är stolt över mitt arbete. Vårt koncept är bra och vi hjälper bostadsrättsföreningar med det de själva inte kan hantera.Vi tar ansvar från start till mål och finns alltid hos kunden.