Hur passar vi ihop?

Funderar du på att söka jobb hos oss? Gör testet och se hur mycket Riksbyggen du är.

Hur mycket Riksbyggen är du?

Fråga 1. Vad är ett drömjobb i din värld?

Fråga 2. En karriär kan ju vara kul, men vad innebär det för dig?

Fråga 3. Det sägs att pengar får världen att gå runt, men vad betyder de för dig?

Fråga 4. När går du hem från jobbet?

Fråga 5. Vad är hållbarhet och långsiktighet för dig?

Fråga 6. Hur är en bra chef?

Du har verkligen potential att växa här.

Hej, vad kul att du hittat till oss! Du kanske inte har erfarenhet av att jobba precis som vi gör, men du verkar ha hjärtat på rätt ställe och det är det allra viktigaste. Resten kommer med tiden.

Kort om oss: vi ägs av våra kunder, vilket betyder att vinsterna går tillbaka in i företaget vilket i sin tur innebär att vi kan göra mer hållbara val och tänka både långsiktigt och nytt! Vi gör helt enkelt jobbet med hela hjärtat med. Hos oss lovar vi dessutom en vardag där du kan hitta balans mellan jobb och livet.

Visste du förresten att Riksbyggen både bygger och förvaltar? Det innebär att vi jobbar långsiktigt och tänker bortom att nycklarna lämnas över. Vi är ju med hela vägen! Som medarbetare ska du kunna tänka dig en framtid tillsammans med oss, vilket innebär att vi satsar stort på att du ska kunna växa inom företaget med diverse utbildningar samt ett utbildningsbidrag som ska gå till att du ska kunna lära dig något nytt som inte har med jobbet att göra.

Hittar du ett jobb hos oss som du är sugen på ska du inte tveka att söka det! Vi ser fram emot att höras.

Lediga jobb hos oss

Är du nyfiken på våra lediga jobb eller vill prenumerera på de jobb du tycker verkar vara intressanta gå in på sidan lediga jobb.

Wow, någon kommer verkligen att bli glad när de får anställa dig!

Du strävar hela tiden uppåt och drivs av prestige och lönsamhet – något de flesta andra kommer att älska!

Men vi är ett kooperativ, vilket betyder att kunderna äger oss och att vi tycker att pengar är härligt, men inte för att lägga på hög utan kunna göra ännu bättre och mer hållbara val nästa gång.

Vi är faktiskt osäkra på om du skulle komma till din rätt hos oss. Men om du istället skulle vilja använda ditt nytänkande till att förverkliga andras drömmar och samtidigt kan gå hem och känna dig stolt så är du välkommen att höra av dig!

Lediga jobb hos oss

Är du nyfiken på våra lediga jobb eller vill prenumerera på de jobb du tycker verkar vara intressanta gå in på sidan lediga jobb.

Är du säker på att du inte redan jobbar hos oss?

Om inte, så borde du verkligen göra det! Du delar alla våra värderingar om att det är tillsammans vi blir starka och att hållbart är enda sättet att möta framtiden.

Vi tror att du kommer att trivas på ett kooperativt företag som ägs av sina kunder. Här går vinsterna tillbaka in i verksamheten och till kunderna, vilket betyder att du kan jobba ännu mer långsiktigt och ha hela hjärtat med. Och apropå hjärta, på Riksbyggen tänker vi alltid inkluderande – och det gäller både våra medarbetare och hyresgäster/bostadsrättsboende. Hos oss ska alla kunna trivas!

Du kanske redan vet att hos oss ska du alltid kunna växa och utvecklas och därför satsar vi stort på att du ska kunna vidareutbilda dig inom företaget? Men något du kanske inte visste är att vi har ett utbildningsbidrag som du kan få med ett enda krav: att du bara använder det till något som inte har med jobbet att göra. För när du väl har hittat till oss vill vi att du ska stanna kvar. Och för att du ska kunna fortsätta vara nytänkande vill vi göra allt för att du ska kunna utvecklas – både privat och på jobbet.

Slå oss en signal eller skicka in din ansökan redan idag. Vi menar det verkligen.

Lediga jobb hos oss

Är du nyfiken på våra lediga jobb eller vill prenumerera på de jobb du tycker verkar vara intressanta gå in på sidan lediga jobb.

Vi gissar att du är en fri själ som kan skapa magiska saker – om du får rätt förutsättningar

Vi tror att du kanske inte är så bortskämd med det, så låt oss berätta lite om oss själva.

Vi ägs av våra kunder och är ett kooperativ. Det betyder att våra vinster går tillbaka till verksamheten, vilket innebär att vi kan välja att jobba hållbart och långsiktigt, med hela hjärtat med oss.

Vi vet att vi inte är någonting utan våra medarbetare, därför bygger vi allt vi gör på att medarbetare och ledare arbetar tillsammans med fullt förtroende för varandras kompetens.

Vi vill att våra medarbetare ska kunna hitta balans i livet och därför är det viktigt för oss att de själva kan styra sin jobbvardag så mycket det bara går. Dessutom är vi måna om att ni ska kunna utvecklas, både inom företaget genom utbildningar och privat genom vårt unika utbildningsbidrag, som måste gå till något som inte har med jobbet att göra.

Låter det spännande? Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer. Kanske kan vi komma i samklang med varandra?

Lediga jobb hos oss

Är du nyfiken på våra lediga jobb eller vill prenumerera på de jobb du tycker verkar vara intressanta gå in på sidan lediga jobb.