Ett jobb med rum för hela livet

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt? Arbeta i ett större sammanhang, i en större gemenskap? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Vårt mål är att alla medarbetare ska trivas hos oss och känna att det finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss på Riksbyggen. Här finns rum för hela livet!

   

Vad vill du jobba med?

Inom vår verksamhet ryms många kompetensområden och tjänster. Hoppas att du ska hitta något intressant. Välkommen med din ansökan.

Se våra lediga jobb

Det goda medarbetarföretaget

Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill också att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.

Delaktighet och samverkan

Det är gemenskap som präglar vår kooperativa verksamhet. Bra idéer som förbättrar verksamheten på ett eller annat sätt är mer än välkomna. Vår tanke är att Riksbyggen utvecklas genom inflytande, delaktighet och långsiktighet i kombination med en effektiv affärsverksamhet.

Utvecklas med Riksbyggen

När du utvecklas så utvecklas företaget. Vårt mål är att alla medarbetare ska ha stimulerande arbetsuppgifter och spännande möjligheter att utvecklas – som människor och medarbetare. Vill du växa i företaget ska det vara möjligt, vill du utvecklas i det jobb du har går det lika bra.

För oss handlar kompetensutveckling om alla aktiviteter och insatser som sker för att utveckla medarbetaren och företaget – från lärandet i det dagliga arbetet till utbildningsprogram skräddarsydda för olika behov och yrkesroller.

Vi delar ett långsiktigt engagemang 

Våra värderingar är vår trogna och långsiktiga kompass, även då det gäller oss som arbetsplats och arbetsgivare. För oss är det viktigt med mångfald och olikheter, men samtidigt lika viktigt att vi tillsammans strävar mot samma mål – och en hållbar samhällsutveckling.

Ett gott ledarskap

Kvaliteten på chefs- och ledarskapet och Riksbyggens förmåga att utveckla goda chefer och ledare är en avgörande framgångsfaktor för företaget. Riksbyggen prioriterar därför arbetet med ledarförsörjning och ledarutveckling. 

Må bra med balans i livet

Hos oss får du möjlighet att arbeta självständigt och ansvara för din egen tid. Vi vill ge dig utrymme att hitta balans i vardagen.  Det viktigast för oss att du trivs och mår bra både på och utanför jobbet.

Utbildningsbidrag

Unikt för Riksbyggen är vårt utbildningsbidrag. Bidraget avser kompetensutveckling som ligger utanför den yrkesmässiga utvecklingsplanen. Det ska alltså gå till något som inte har med arbetet att göra, utan till något som bidrar till din personliga utveckling. Det tycker vi är viktigt. Bidraget kan användas till allt från danskurs eller silversmide till trädgårdsskötsel eller körkortslektioner.

Jobba hos oss

Hur är det att jobba hos oss?

Vårt mål är att alla medarbetare ska trivas hos oss och känna att det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Jobba på Riksbyggen

Hur jobbar vi med vårt ledarskap?

Vi vet att allting börjar med ledarskapet. Från en bra arbetsmiljö till engagerade medarbetare och vår lönsamhet.

Vårt ledarskap

Är du student?

Hos oss kan du sommarjobba, göra din praktik eller ditt exjobb.

Det här erbjuder vi studenter

Vilka jobbar här?

Fastighetsskötare? Ekonom? Projektledare? Det är bara några av de yrken som finns hos oss.

Roller hos oss