Kommande
Kommande

Brf Björkgläntan

I natursköna Malmaberg, knappt tre km från Västerås city planerar vi för Brf Björkgläntan. Ett boende för dig som önskar fånga lugnet och det goda i livet i en alldeles ny bostad. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 44
Status Kommande
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter på Malmaberg i Västerås

I trivsamma Malmaberg i Västerås planerar Riksbyggen att uppföra Brf Björkgläntan. Bekvämt boende med grönska utanför fönstret och gångavstånd till både Skiljebo centrum och sjukhuset.

Malmaberg är ett äldre trivsamt bostadsområde med mycket grönska som blandar flerfamiljshus och villor på ett bra sätt. Utbyggnaden av området startade under 1950-talet och har kompletterats under åren. Här finns alla upplåtelseformer representerade och härifrån är det nära till fina naturområden samt till två av Västerås stora arbetsplatser; Finnslätten och sjukhuset.

En bit bort från Malmaberg ligger både Stenby med ett flertal butiker och gym samt Skiljebo centrum. Här finns matbutiker, sjukhus, mysiga restauranger och kaféer, frisör, bank, apotek, bibliotek och butiker.

Flera förskolor och skolor

I området finns flera skolor: Malmabergsskolan F-6, grundskolan Äventyret F-9 samt förskolor. Här finns även en multisporthall där bland annat Friskis & Svettis finns.

Det är tre km till Västerås city och tar du cykeln är du där på cirka tio minuter och vill du istället åka kollektivt tar bussen cirka åtta minuter. I city ligger även Västerås Centralstation. Här finns transporter med tåg, buss samt taxi. Med sitt fantastiska läge i Sverige är det enkelt att resa till och från Västerås. Effektiva buss- och tågförbindelser med bara cirka en timme med bil eller tåg från/till exempelvis Stockholm. E18 går strax utanför citykärnan och Västerås flygplats ligger ett stenkast från city.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Anmäl intresse till Brf Björkgläntan

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till