Planerat
Planerat

Brf Björkgläntan

I natursköna Malmaberg, knappt 3 km från Västerås city planerar vi för Brf Björkgläntan. Ett boende för dig som önskar fånga lugnet och det goda i livet i en alldeles ny bostad.

Bostadsfakta

Lägenheter 44
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Catarina Tenor
Sälj- och marknadsansvarig

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter på Malmaberg i Västerås

I trivsamma Malmaberg i Västerås planerar Riksbyggen att uppföra Brf Björkgläntan. Bekvämt boende med grönska utanför fönstret och gångavstånd till både Skiljebo centrum och sjukhuset.

Malmaberg är ett äldre trivsamt bostadsområde med mycket grönska som blandar flerfamiljshus och villor på ett bra sätt. Utbyggnaden av området startade under 1950-talet och har kompletterats under åren. Här finns alla upplåtelseformer representerade och härifrån är det nära till fina naturområden samt till två av Västerås stora arbetsplatser; Finnslätten och sjukhuset.

En bit bort från Malmaberg ligger både Stenby med ett flertal butiker och gym samt Skiljebo centrum. Här finns matbutiker, sjukhus, mysiga restauranger och kaféer, frisör, bank, apotek, bibliotek och butiker.

Flera förskolor och skolor

I området finns flera skolor: Malmabergsskolan F-6, grundskolan Äventyret F-9 samt förskolor. Här finns även en multisporthall där bland annat Friskis & Svettis finns.

Det är tre km till Västerås city och tar du cykeln är du där på cirka tio minuter och vill du istället åka kollektivt tar bussen cirka åtta minuter. I city ligger även Västerås Centralstation. Här finns transporter med tåg, buss samt taxi. Med sitt fantastiska läge i Sverige är det enkelt att resa till och från Västerås. Effektiva buss- och tågförbindelser med bara cirka en timme med bil eller tåg från/till exempelvis Stockholm. E18 går strax utanför citykärnan och Västerås flygplats ligger ett stenkast från city.

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Anmäl intresse till Brf Björkgläntan

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.