Brf Violroten

Vill du bo granne med vatten, grönska och skog? Här blir det ett flerfamiljshus med 32 lägenheter, två till fyra rum och kök på vackra Arnö i Nyköping. Teckna ett förhandsavtal innan 31 oktober 2019 så bjuder vi på en balkonginglasning till ett värde av 40 000 kr. Välkommen till din nya verklighet!

 • Arnö
 • 32 lägenheter

Brf Violroten

Vill du bo granne med vatten, grönska och skog? Här blir det ett flerfamiljshus med 32 lägenheter, två till fyra rum och kök på vackra Arnö i Nyköping. Teckna ett förhandsavtal innan 31 oktober 2019 så bjuder vi på en balkonginglasning till ett värde av 40 000 kr. Välkommen till din nya verklighet!

 • Arnö
 • 32 lägenheter
Balkong-erbjudande

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 595 000-3 225 000 kr
 • Avgift 3 574-5 741 kr/mån
+ Visa fler bilder (26 st)

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Höst 2019
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Höst 2021

Om projektet

Bostadsrätter vid Stadsfjärden i Nyköping

På vackra Arnö med adress Strandparksvägen i attraktiva Nyköping planerar vi för Brf Violroten – 32 kvadratsmarta Svanenmärkta bostadsrätter med balkong eller uteplats i ett sjuvåningshus med naturen som närmaste granne. Planerad säljstart hösten 2019 och tillträde under hösten 2021.

Erbjudande

Teckna ett förhandsavtal före 31 oktober 2019 så bjuder vi på en balkonginglasning till ett värde av 40 000 kr.

Lägenheterna och huset

Brf Violroten kommer att bestå av 32 kvadratsmarta Svanenmärkta lägenheter med balkong, flera av dem med vy över Stadfjärden och de är fördelade på ett hus med sju våningar. Du väljer mellan tvåor på 54 kvadrat, treor mellan 60-65 kvadrat eller fyror på 98 kvadrat samtliga med god grundstandard. Alla lägenheterna har balkong, många med utsikt över fjärden. Fyrarummarna har två balkonger, dubbla badrum, och här finns även möjlighet att ta bort en vägg i sovrummet, för en öppnare planlösning. Lägenheterna är utformade så att de både skapar bra umgängesytor och ger möjlighet till avskildhet. Trivselfaktorn blir hög, här vill man bo kvar länge.

Gemensamhetslokal med övernattningsrum

Som boende i Brf Violroten finns fler ytor att nyttja än de som hör till den egna lägenheten. På entréplan ligger föreningens bokningsbara gemensamhetslokal
med kök. Gemensamhetslokalen är en 2:a på ca 54 kvm som alla boende kan låna för kalas eller fest och den erbjuder även övernattningsmöjlighet för långväga gäster.

Rum för hela livet

Väggarna är konstruerade för att skapa ett tätt klimatskal som ger låg energianvändning och låga driftskostnader. Då stommen platsgjuts i betong, och merparten av alla installationer gjuts in, blir också brandsäkerheten hög. Fasaden i tegel är både tidlös och underhållsfri. Välplacerade fönster skapar god energieffektivitet och stort ljusflöde in i lägenheterna.

 

 

Vad innebär Svanenmärkning av byggnader?

En Svanenmärkt byggnad har granskats ur ett livscykelperspektiv. Det innebär ett helhetsgrepp på byggprocessen, byggnaden samt dess användning och förvaltning. Byggmaterial och kemiska produkter har kontrollerats; från det trä som används i takstolarna till spacklet i badrummet. Byggnaden ska också leva upp till tuffa krav på låg energianvändning.

Svanen ställer även krav som till exempel ska stimulera användandet av förnybar energi och gröna innovationer. Kontroll görs på plats innan huset är godkänt.

Svanenmärkningen är bra för miljön, klimatet och inte minst för dem som ska flytta in i Brf Violroten.

Välkommen till din nya verklighet!

 

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

 

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Arnö har närhet både till naturen och city

Här bor du med närhet till både city och naturen med vackra Stadsfjärden precis utanför knuten. Omgivningarna kring Arnö är ultimata, här finns många trevliga promenadstråk, både genom skog och längs med vattnen. Du som gillar att träna och röra på dig, hittar flera olika motionsspår i den stora och lummiga Janstorpsskogen. En bit österut finns naturreservatet Linudden med sin stora lövskog och rika flora.

I närområdet hittar du också flera matbutiker, förskolor och skolor samt mysiga badplatser och stränder, perfekt för en utflykt en varm sommardag. Här kommer många bostäder att byggas inom de närmsta åren. Norra Arnö blir en förlängning av Arnö och tar vid där kvarteret Sjöhagen slutar. Området blir som en länk mellan Arnö och Nyköpings centrum . Via fina Arnöleden cyklar du in till centrum på bara tio minuter, bussen tar fem minuter. 

Är du sugen på storstadsliv eller pendlar tar tåget till Stockholm bara en timme. Stockholm Skavsta Flygplats med sina direktflyg till 45 destinationer i hela Europa ger möjlighet till att uppleva hela världen.

Anmäl intresse till projektet Brf Violroten

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp