Planerat
Planerat

Äppellunden

I Vellinge planerar vi för en blandning av småhus, villor och radhus i hemtrevliga kvarter. Närhet till natur, grönområden, kommunikationer och bekvämligheter. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Bostäder 28
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Om bostadsprojektet

Äganderätter i Vellinge

Riksbyggen kommer i den första etappen av byggnationen på vår mark i lugna, sköna området Herrestorp att, i samarbete med Fiskarhedenvillan, sälja 28 tomter.

Villor och radhus för alla åldrar i Vellinge

I Vellinge kommer Fiskarhedenvillan att uppföra en blandning av småhus, villor och radhus, alla med funktionella planlösningar och hög standard.

I Herrestorp ska det finnas plats för såväl gammal som ung och bestämmer du dig för att flytta till en bostad här kan du vara säker på att ditt boende är genomtänkt och välplanerat med fokus på funktionalitet och trivsel.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofiVill också du bo i naturskön, familjevänlig miljö? För all information kring aktuella hustyper, tomterna, och området i övrigt ber vi dig skicka ett mail appellunden@fiskarhedenvillan.se så hjälper de dig vidare.

Området

Bo med storstaden på bekvämt avstånd

I Vellinge kommun bor du mitt i Öresundsregionen. På mindre än en halvtimme når du både Lund och Malmö såväl som metropolen Köpenhamn. Samtidigt finns de vita sandstränderna i Falsterbo, Kämpinge, Ljunghusen och Skanör på bekvämt avstånd. Flyttar du till Vellinge bor du i en kommun där skolorna nyligen utsetts till landets bästa, där närservicen håller en hög nivå, och där upplevelserna är många.

Anmäl intresse till Äppellunden

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Upp