Slutsålt
Slutsålt

Äppellunden

Nu är alla tomter i andra etappen av vår byggnation i Äppellunden slutsålda. Om du vill få information om kommande etapper får du gärna göra en intresseanmälan här på hemsidan, så hör vi av oss när mer information kring dessa finns tillgänglig.

Bostadsfakta

Bostäder 28
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Äganderätter i Vellinge

Riksbyggen kommer i den andra etappen av byggnationen på vår mark i lugna, sköna området Herrestorp att, i samarbete med Fiskarhedenvillan, sälja 28 tomter.

I Vellinge kommer Fiskarhedenvillan att uppföra en blandning av småhus, villor och radhus, alla med funktionella planlösningar och hög standard.

I Herrestorp ska det finnas plats för såväl gammal som ung och bestämmer du dig för att flytta till en bostad här kan du vara säker på att ditt boende är genomtänkt och välplanerat med fokus på funktionalitet och trivsel.

Vill också du bo i naturskön, familjevänlig miljö? För all information kring aktuella hustyper, tomterna, och området i övrigt ber vi dig skicka ett mail appellunden@fiskarhedenvillan.se så hjälper de dig vidare. Besök också gärna Fiskarhedenvillans hemsida för mer information.

Bo med storstaden på bekvämt avstånd

I Vellinge kommun bor du mitt i Öresundsregionen. På mindre än en halvtimme når du både Lund och Malmö, såväl som metropolen Köpenhamn. Samtidigt finns de vita sandstränderna i Falsterbo, Kämpinge, Ljunghusen och Skanör på bekvämt avstånd. 

Flyttar du till Vellinge bor du i en kommun där skolorna nyligen utsetts till landets bästa, där närservicen håller en hög nivå, och där upplevelserna är många.

Anmäl intresse till Äppellunden

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.