Alla lägenheter är nu sålda i Brf kryssaren i Västra Hamnen i Malmö. Attraktiva lägenheter i storlekar från två till fem rum och kök. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 1 195 000– 5 900 000 kr
Rum 1–5 rum och kök
Area 34–140 kvm
Avgift 2 195–6 485 kr/mån
Våningar 7
Lägenheter 78
Status Slutsålt
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Bostadsrätter vid Masttorget i Västra Hamnen i Malmö

I Brf Kryssaren kan du leva ett bekvämt stadsliv vid havet i modern, välplanerad bostad. På centralt läge vid Masttorget i Västra Hamnen i Malmö bygger vi 78 attraktiva bostadsrätter i storlekar från ett till fem rum och kök, samt de fina Grändhusen med lägenheter i två plan. Högst upp i byggnaden finns även två stora takvåningar med fantastiska takterrasser som ger ett härligt ljusinsläpp. 

Kvarteret Upptäckaren

Brf Kryssaren utgör tre fjärdedelar av kvarteret Upptäckaren som ligger centralt i den del av Västra Hamnen i Malmö som kallas Masthusen. Norrut ligger Bomgatan, i öster ansluter kvarteret till Einar Hansens esplanad och i väster kommer husen att ligga med adress Knopgränd, en charmig, grön liten återvändsgränd som bildar en extra kvartersgård som delas med grannhusen.

Den återstående fjärdedelen av kvarteret, i söder mot Märsgränd, består av ett bostadshus med ytsmarta lägenheter om ett till två rum och kök som bildar Brf Kikaren. Tillsammans kommer byggnaderna att helt omsluta en gemensam, grön kvartersgård med planteringar, sittgrupper och uteplatser till bostäderna i entréplan.

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Nära till både Malmö och hav

I Brf Kryssaren bor du i en nyproducerad bostadsrätt bara ett stenkast från havet, mitt i Västra Hamnens nya centrum. Här finns allt för en bekväm vardag på nära håll. I grannhuset ligger stans bästa stormarknad och i kvarteren runtomkring hittar du både systembolag, restauranger, kaféer och ett nattöppet gym. Tvärs över gatan ligger Stapelbäddsskolan för dig som har barn i skolåldern.