Brf Kryssaren

 • Einar Hansens Esplanad/Knopgränd/Bomgatan
 • 78 lägenheter

Brf Kryssaren

 • Einar Hansens Esplanad/Knopgränd/Bomgatan
 • 78 lägenheter
Slutsålt

Fakta

 • Rum 1-5 rum och kök
 • Pris 1 195 000-5 900 000 kr
 • Avgift 2 332-6 889 kr/mån
+ Visa fler bilder (15 st)

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Kontakt

Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Daniel Karlsson

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Sommar/höst 2017
 • Säljstart

  Sommar/höst 2017
 • Byggstart

  Vinter 2017
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

  Höst/vinter 2018
 • Inflyttning

  November 2020

Om projektet

Bostadsrätter i Västra Hamnen i Malmö

Vid Masttorget i Västra Hamnen i Malmö bygger vi nu Brf Kryssaren, med 78 bostadsrätter på ett till fem rum och kök. Planerad inflyttning 2020.

Bostadsrätter vid Masttorget i Västra Hamnen

I Brf Kryssaren kan du leva ett bekvämt stadsliv vid havet i modern, välplanerad bostad. På centralt läge vid Masttorget i Västra Hamnen i Malmö bygger vi 78 attraktiva bostadsrätter i storlekar från ett till fem rum och kök, samt de fina Grändhusen med lägenheter i två plan. Högst upp i byggnaden finns även två stora takvåningar med fantastiska takterrasser som ger ett härligt ljusinsläpp. 

Läs mer

Arkitektur som strävar mot himlen

Byggnaderna kommer bli fem till sju våningar höga med urbana men välkomnande gatufasader som lånar inspiration från områdets industriella förflutna. Fasaderna är uppdelade i sektioner klädda i mörkt och ljust tegel med partier av ljus puts som inramning kring fönsterpartier och balkonger. I gatuplan står husen stadigt förankrade med stadsmässiga entréer i glas och metall. Här finns även några mindre verksamhetslokaler på bra skyltläge.

Arkitekturen i Brf Kryssaren är utformad för att ta vara på dagens ljusa timmar med generösa fönsterytor och mysiga balkonger i alla väderstreck. Även trapphusen blir tydligt markerade med fönster från golv till tak för extra ljusinsläpp.

Kvarteret Upptäckaren

Brf Kryssaren utgör tre fjärdedelar av kvarteret Upptäckaren som ligger centralt i den del av Västra Hamnen i Malmö som kallas Masthusen. Norrut ligger Bomgatan, i öster ansluter kvarteret till Einar Hansens esplanad och i väster kommer husen att ligga med adress Knopgränd, en charmig, grön liten återvändsgränd som bildar en extra kvartersgård som delas med grannhusen.

Den återstående fjärdedelen av kvarteret, i söder mot Märsgränd, består av ett bostadshus med ytsmarta lägenheter om ett till två rum och kök som bildar Brf Kikaren. Tillsammans kommer byggnaderna att helt omsluta en gemensam, grön kvartersgård med planteringar, sittgrupper och uteplatser till bostäderna i entréplan.

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Nära till både Malmö och hav

I Brf Kryssaren bor du i en nyproducerad bostadsrätt bara ett stenkast från havet, mitt i Västra Hamnens nya centrum. Här finns allt för en bekväm vardag på nära håll. I grannhuset ligger stans bästa stormarknad och i kvarteren runtomkring hittar du både systembolag, restauranger, kaféer och ett nattöppet gym. Tvärs över gatan ligger Stapelbäddsskolan för dig som har barn i skolåldern.

 

Mer fakta

Golv: mattlackerad trestavs ekparkett, vitmålad träsockel
Väggar: vitmålade, stänkskydd vitt matt kakel
Inredning: köksskåp med vita luckor, handtag i metall, laminerad bänkskiva, rostfri diskbänk, skåp i kök med takanslutning.
Utrustning: induktionshäll med touchkontroller, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, rostfria kyl- och frysskåp allt. kyl/frys, spiskåpa med belysning.

Bad/Tvätt
Golv: svarta matta keramiska plattor.
Väggar: vita matta keramiska plattor
Inredning: golvstående wc, spegelskåp över kommod med belysning, laminerad bänkskiva med överskåp över tvätt/tork, . 
Utrustning: tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin, elektrisk handdukstork, vikbara raka duschväggar i glas. Elansluten handdukstork. Vattenansluten kan förekomma. 

WC med dusch
Golv: svarta matta keramiska plattor
Väggar: vita matta keramiska plattor.
Övrigt: golvstående WC, spegel över handfat, elektrisk handdukstork, vikbara raka duschväggar i glas.

Golv: mattlackerat trestavs ekparkett, vitmålad träsockel
Väggar: vitmålade
Inredning: Enligt Bofaktaritning och byggnadsbeskrivning.

Golv: mattlackerad trestavs ekparkett, vitmålad träsockel
Väggar: vitmålade
Inredning: kapphylla och skjutdörrar alternativt fasta garderober enligt ritning

Balkonger av betong, räcke av stål eller aluminium.
Åldersbeständigt skivmaterial eller putsad yta. 

Mediacentral för IP-telefoni, data och digitalteve

57 platser varav en handikapparkering och en Sunfleet i underbyggt garage gemensamt med grannföreningen.

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp