Kommande
Kommande

Brf Löjan

Lägenheter på ett av Piteås bästa lägen, med stadskärnan precis runt hörnet. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 48
Status Kommande

Anmäl intresse

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter centralt i Piteå

Vill du bo i Piteås nya vardagsrum, en oas mitt i staden. Mitt i centrala Piteå planerar vi för cirka 48 nya bostadsrätter i Brf Löjan. Det blir moderna bostadsrätter med balkong/skyddad loftgång och genomtänkt utformning och design.

Livet mellan husen

Den nya bostadsbebyggelsen med torget i kvarter Löjan skapar tillsammans med Stadsberget en attraktiv, trygg och självklar plats för människor att umgås och trivas på. Här finns aktiviteter året om, varför inte njuta av en kopp kaffe medan barn susar ner i pulkabacken på Stadsberget eller sommartid kunna sitta ute till tonerna av musik från paviljongen. Här finns möjligheterna, välkommen hem!

Här har du gångavstånd till Piteås mysiga gågata med trevlig shopping, caféer, restauranger och kulturliv men också fina grönområden och härliga promenadstigar runt hörnet.

Oavsett vilket som lockar dig så har du allt på bekvämt avstånd från din bostad. Bekvämt är det också att bo i helt nyproducerad lägenhet av modernaste standard.

Planerad säljstart hösten 2023

Detaljplanearbete pågår så anmäl ditt intresse redan idag för att få information om våra nya bostäder i Brf Löjan i Piteå. Att köpa en helt ny och fräsch lägenhet som ingen har bott i förut är en speciell känsla. När du köper en nyproducerad lägenhet så gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du har också möjlighet att påverka utformningen av just din lägenhet i form och färg.

Vad tycker du är viktigt?

Hjälp oss att utforma Brf Löjan på bästa sätt genom att berätta vad du söker för typ av boende. Tyck till om Brf Löjan

placeholder

 • Planering pågår

  Vinter 2021/2022
 • Säljstart

  Höst 2023
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttningsklart

   

Anmäl intresse till Brf Löjan

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till