Brf Skeppsbrokajen

Bara 1 lägenhet kvar i denna populära förening som har Västerviks bästa centrala läge och bara ett stenkast ifrån skärgården. Ljus, modern och välplanerad lägenhet med magnifik balkong. Hit kan du flytta in direkt. Välkommen att kontakta mäklaren för att se den lägenhet som finns kvar.

 • Skeppsbrogatan
 • 34 lägenheter

Brf Skeppsbrokajen

Bara 1 lägenhet kvar i denna populära förening som har Västerviks bästa centrala läge och bara ett stenkast ifrån skärgården. Ljus, modern och välplanerad lägenhet med magnifik balkong. Hit kan du flytta in direkt. Välkommen att kontakta mäklaren för att se den lägenhet som finns kvar.

 • Skeppsbrogatan
 • 34 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 400 000-3 400 000 kr
 • Avgift 2 811-4 999 kr/mån
+ Visa fler bilder (17 st)

Kontakt

Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anders Gustafsson

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion

 • Planerad

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Vår 2019

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Västervik

På kajen i centrala Västervik har vi byggt 34 bostadsrätter med två till fyra rum och kök. Från rymliga balkonger kan man höra suset av Tjusts skärgård. Här kan du dessutom flytta in direkt

En sjöstad i Västervik

Drömmer du om att bo granne med havet? Eller vill du bo i en modern lägenhet med balkong nära city? I Brf Skeppsbrokajen behöver du inte välja. Här har vi tänkt mycket på livskvalité, det är därför vi har tänkt på ljusa, moderna och välplanerade lägenheter. Öppna planlösningar. Det är sådana beskrivningar och uttryck du läser överallt. Men det är skillnad på att prata om välplanerade bostadsrätter, och att faktiskt ha byggt in det i varje detalj. Till föreningen hör även både gemensamhetslokal och övernattningslägenhet samt en lekplats på gården. På bara några minuters promenad når du dessutom alla bekvämligheter i Västervik centrum. Välkommen till Brf Skeppsbrokajen!

Läs mer

Flexibla lägenheter i Västervik

Istället för att först bestämma antalet kvadratmeter för varje lägenhet, och sedan försöka få in det som måste få plats, vände vi på upplägget. Vi har faktiskt lagt till kvadratmeter för att skapa det utrymme som krävs för att köra en 60-graderstvätt medan någon borstar tänderna, eller laga till en potatisgratäng samtidigt som någon annan gör en sallad och dukar bordet.

Lägenheterna har något större fönster än vanligt och en generös takhöjd på 2,5 meter. Alla bostäder har antingen balkong eller uteplats. Balkongerna är med sina 14-16 kvadratmeter snarare att se som ett extra rum, än bara en balkong. Om du istället väljer en lägenhet på bottenvåningen får du en stensatt uteplats på nästan 30 kvadratmeter.

Badrum med känslan av ett spa

Vad är de första orden du tänker på när du kliver in i ett badrum? Här hoppas vi att det är orden ljust och luftigt. Ljust eftersom vi har försökt att få in så mycket dagsljus som möjligt från fönstren utan att det blir insyn. Luftigt eftersom vi har gjort badrummet något större än vanligt. Det betyder att det finns plats över när vi har installerat tvättmaskinen, torktumlaren och handdukstorken.

Till fots, bil eller båt

På bostadsrättsföreningens innergården skapar vi bilparkeringar och strax intill huset finns carport med tillhörande förråd att hyra. Ska du uträtta ett ärende i Västervik är det däremot lättare att gå. Och om vi får igenom vår önskan hoppas vi att du inom kort även kan lägga till båten vid kajen.

 

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Skeppsbrokajen

Här kan du bo och leva hållbart. Vi har arbetat för att huset ska ha höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Laddstolpar
Grönt tak på miljöhus
Närhet till kollektivtrafik
   

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Västervik, en växande stad

Västerviks kommun ligger i nordostligaste hörnet av Småland. Staden är sedan länge en populär fiskehamn och välbesökt turistmål tack vare Tjust skärgård med över 5 000 öar. I kommunen bor ungefär 36 000 människor, varav drygt 21 000 i centralorten. Här hittar du den bevarade småstadscharmen i kustmiljö, i en stad med fokus på utveckling.

Det är en sann sommarstad med lanthandel, laxbodar och skärgårdskrogar. Populariteten och turismen under sommaren gör samtidigt att det skapas möjligheter oavsett årstid. Restaurangerna är öppna året runt, skärgårdsbåtarna blir till skärgårdsskotrar under vintern och de senaste åren har flera stora kedjor etablerat sig i staden. Här finns nu exempelvis Biltema, Ica Maxi och Clas Ohlson.

Västervik är trots sitt kustläge del i en stor region. Härifrån når du arbete och studier på andra orter genom dagspendling. Kollektivtrafiken är väl utbyggd inom kommunen, i regionen och även i skärgården. Med tåg tar du dig snabbt till Linköping. Sommartid kan du ta museijärnvägen Smalspåret mellan Västervik och Hultsfred samt ett antal stationer däremellan.

Mer fakta

Inredning: vita luckor och bänkskåp, vitt kakel, bänkskiva i laminat, rostfri diskbänk,  vitvaror från Electrolux, inbyggnadshäll, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, vit diskmaskin i alla lägenheter utom i 1 rok.

Golv: Klinker, grå, fog grå. Väggar: Kakel, vit blank, vita med förskjutna stående fogar. Fog mörkgrå. WC-stol: Vit golvstående modell. Tvättställ. Spegel: Spegelskåp med LED-belysning, vit. Dusch: Vikbara duschväggar. Badrumsbeslag: Toalettpappershållare och handdukshängare. Handdukstork: Förberett för eftermontage av handdukstork. Inredning: Väggskåp: Vit stomme och lucka. Bänkskiva: laminat, rak kant. Tvättmaskin: Electrolux, vit.

Golv: eklamellparkett och eklaserad träsockel.
Innerdörrar, vita.
Garderober: vita placerade enligt bofaktaritning.
Fönsterbänkar: infällda i sten.
Väggar: Målade, vita. 

Anmäl intresse till Brf Skeppsbrokajen

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till
Upp