Slutsålt
Slutsålt

Brf Skeppsbrokajen

Alla lägenheter i Brf Skeppsbrokajen är nu sålda!

Bostadsfakta

Lägenheter 34
Status Försäljning pågår

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Anders Gustafsson
MÄKLARE SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

 • Planerad

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Vår 2019

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Västervik

På kajen i centrala Västervik har vi byggt 34 bostadsrätter med två till fyra rum och kök. Från rymliga balkonger kan man höra suset av Tjusts skärgård.

Centralt läge i Västervik

I Brf Skeppsbrokajen är nu alla lägenheter sålda. Det speciella med det här projektet är att alla lägenheter har stora rymliga balkonger i ett väldigt havsnära läge. Mer centralt är också svårt att bo, en kort promenad till Västerviks sprudlande stadskärna och ett stenkast från resecentrum gör att läget är fenomenalt. Hela projektet genomsyrar livskvalité. Med genomtänkta planlösningar och modern men ändå klassisk inredning så kommer vi länge vara stolta av att ha fått uppföra ett sådant fantastiskt projekt i vackra Västervik och vi hoppas alla boende kommer trivas!

Några kilometer från Brf Skeppsbrokajen planerar vi nu för Brf Ekhagen, ett bekvämt boende i idylliska omgivningar med närhet till skärgård och naturreservat.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Skeppsbrokajen

Här kan du bo och leva hållbart. Vi har arbetat för att huset ska ha höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Laddstolpar
Grönt tak på miljöhus
Närhet till kollektivtrafik
   

Området

Västervik, en växande stad

Västerviks kommun ligger i nordostligaste hörnet av Småland. Staden är sedan länge en populär fiskehamn och välbesökt turistmål tack vare Tjust skärgård med över 5 000 öar. I kommunen bor ungefär 36 000 människor, varav drygt 21 000 i centralorten. Här hittar du den bevarade småstadscharmen i kustmiljö, i en stad med fokus på utveckling.

Det är en sann sommarstad med lanthandel, laxbodar och skärgårdskrogar. Populariteten och turismen under sommaren gör samtidigt att det skapas möjligheter oavsett årstid. Restaurangerna är öppna året runt, skärgårdsbåtarna blir till skärgårdsskotrar under vintern och de senaste åren har flera stora kedjor etablerat sig i staden. Här finns nu exempelvis Biltema, Ica Maxi och Clas Ohlson.

Västervik är trots sitt kustläge del i en stor region. Härifrån når du arbete och studier på andra orter genom dagspendling. Kollektivtrafiken är väl utbyggd inom kommunen, i regionen och även i skärgården. Med tåg tar du dig snabbt till Linköping. Sommartid kan du ta museijärnvägen Smalspåret mellan Västervik och Hultsfred samt ett antal stationer däremellan.

Mer fakta

Inredning: vita luckor och bänkskåp, vitt kakel, bänkskiva i laminat, rostfri diskbänk,  vitvaror från Electrolux, inbyggnadshäll, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, vit diskmaskin i alla lägenheter utom i 1 rok.

Golv: Klinker, grå, fog grå. Väggar: Kakel, vit blank, vita med förskjutna stående fogar. Fog mörkgrå. WC-stol: Vit golvstående modell. Tvättställ. Spegel: Spegelskåp med LED-belysning, vit. Dusch: Vikbara duschväggar. Badrumsbeslag: Toalettpappershållare och handdukshängare. Handdukstork: Förberett för eftermontage av handdukstork. Inredning: Väggskåp: Vit stomme och lucka. Bänkskiva: laminat, rak kant. Tvättmaskin: Electrolux, vit.

Golv: eklamellparkett och eklaserad träsockel.
Innerdörrar, vita.
Garderober: vita placerade enligt bofaktaritning.
Fönsterbänkar: infällda i sten.
Väggar: Målade, vita. 

Anmäl intresse till Brf Skeppsbrokajen

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till
Upp