Kommande
Kommande

Rosenholm

Precis där stadsdelarna Liljeholmen och Rosenlund möts, alldeles bredvid Liljeholmsparken, ligger den plats där vi planerar att bygga trivsamma och väldisponerade bostadsrätter. Det nya bostadsområdet, som kommer växa fram i olika etapper, har vi med tanke på placeringen valt att kalla för Rosenholm. I närområdet finns det mesta du behöver, allt från restauranger, livsmedelsbutiker, grundskolor, förskolor, apotek och vårdcentral. Men det är läget som gör området unikt, med närheten till både vatten, natur och storstadspuls. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 200
Status Kommande

Anmäl intresse

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Jönköping med hela Vättern som granne

Bostadsrätterna byggs i ett lugnt och väletablerat område med hela Vättern som granne. De nya bostäderna kommer att byggas, cirka tre kilometer öster om centrala Jönköping.

Idag består området främst av småhus samt flerbostadshus med hyres- och bostadsrätter. Området är lugnt och väletablerat, där boende och besökare rör sig mellan vatten och olika aktiviteter. Bara några hundra meter bort ligger Vätterstranden med sin finkorniga sandstrand och de underbara baden. Här hittar du också stora gräsytor, grillplatser, lekplats, beachvolleybollplaner och en streetbasketplan. Längs hela stranden går en underbar gång- och cykelväg. Att cykla in till centrum tar bara tio minuter och du har också nära till Asecs, golfbana, simhall, Rosenlunds rosarium och Rocksjön. Kommunikationerna i området är mycket goda, dessutom finns det en direktanslutning till E4:an.

Tidplan

Innan bygget kan dra i gång måste kommunen ta fram en detaljplan. Det är alltid svårt att beräkna hur lång tid en detaljplan tar innan den vinner laga kraft, men vi utgår vi från att det sker under 2023. I det här tidiga skede finns inte så mycket information och bostädernas utformning är fortfarande på skisstadiet. Anmäl ditt intresse redan nu så kommer vi se till att hålla dig uppdaterad så snart det finns något nytt att berätta.

Du anmäler intresse till området som helhet och när detaljplanen är klar och vi kommit längre så kommer vi informera mer om bostadsprojektet. I det här tidiga skedet kommer det inte heller att skickas nyhetsbrev så ofta, men så fort vi har ny information kommer vi att hålla dig som lämnat intresseanmälan informerad.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inflyttningsklart

   
 • Upplåtelse

   

Anmäl intresse till Rosenholm

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till