Boka privat visning
Boka privat visning

Brf Fabrikören

3 195 000–3 595 000 kr
Anmäl intresse

De nyproducerade bostadsrätterna i populära Munksjöstaden, Jönköping är som gjorda för dig som vill bo nära centrum, kommunikationer och den inbjudande Munksjön. Välkommen till din nya verklighet.

Fakta

Pris 3 195 000– 3 595 000 kr
Rum 2–3 rum och kök
Boarea 71–87 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

  • uppvärmning
  • fastighetsförvaltning
  • städning av gemensamma ytor
  • skötsel av gården
  • underhåll av huset på lång och kort sikt
  • betalning av föreningens räntor och amorteringar
  • avsättning till framtida underhåll
  • expert som stöd i styrelsearbetet
  • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

4 156–5 075 kr/mån
Våningar 5–8
Lägenheter 43
Status Försäljning pågår
Byggstart
Höst 2018
Säljstart
Maj/Juni 2020
Inflyttningsklart
Början av 2021

Välkommen på visning

Våra mäklare visar dig runt i en av lägenheterna i Brf Fabrikören i Munksjöstaden.

Titta in i en lägenhet
Virtuell rundvandring

Bostadsrätter i Munksjöstaden i Jönköping

I det nya bostadsområdet Munksjöstaden i Jönköping har vi byggt 43 ljusa och öppna lägenheter. Här ligger lägenheterna mitt i händelsernas centrum, med restauranger, caféer och service precis utanför dörren. Och med en längre promenad eller kortare cykeltur tar du dig smidigt till Jönköpings city. Några fåtal lägenheter finns kvar till försäljning och är inflyttningsklara.

Ett historiskt kvarter

På området där det nya kvarteret Munksjöstaden byggs grundades Munksjö Pappersbruk år 1862. Bruket utgör en viktig och intressant del av svensk industrihistoria. Som en hyllning till pappersbruket och människorna som en gång verkade i området fylls området nu med nytt liv. Det gamla historiska kvarteret ger den nya Munksjöstaden en alldeles egen karaktär.

2–4 ljusa rum och kök

Lägenheterna är yteffektiva och optimerade utifrån vardagen med en öppen planlösning och ett naturligt flöde mellan kök, matplats och vardagsrum. I Brf Fabrikören har alla lägenheter uteplats eller balkong.

Bo ett stenkast från Munksjön

Brf Fabrikören rymmer 43 ljusa, moderna bostadsrätter i olika storlekar. Husen är uppförda i anslutning till rondellen där Torpagatan och Barnarpsgatan möts.

Längs byggnadens ena sida sträcker sig Barnarpsgatan och ner mot Munksjön kan du blicka ut över den helt nya stadsdelen med bostäder, butiker, restauranger, vårdcentral, grönområden och historiska byggnader. Bilen kan du parkera under mark i ett nytt garage. Smidigt, tillgängligt och centralt på alla sätt. I Brf Fabrikören finns en centralt placerad samlingslokal på markplan för föreningens gemensamma aktiviteter eller för dig om du vill ha en större privat tillställning. För dina långväga gäster finns det även en övernattningslägenhet där nära och kära kan bo under besöket.

Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

  • Här kan du titta på huset och välja din favoritlägenhet
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Enkelt att leva ett aktivt liv

Bor du i Brf Fabrikören i Jönköping har du inte bara mataffär och restauranger utanför dörren. I kvarteret bor du också granne med Munksjön och nära både Rocksjön och Vättern vilket öppnar upp för en rad olika aktiviteter, ta en avkopplande strandpromenad eller ett uppfriskande morgondopp i någon av sjöarna. Du kan också börja dagen med Munksjörundan eller ta med familjen på en skridskotur. Eller varför inte ge kroppen ett uppiggande vinterbad.

Dagar då du har extra mycket spring i benen eller vill göra en mysig utflykt fortsätter du istället uppströms ån, följer stigen utmed Dunkehallaån och snart är du uppe över ängarna och in i skogen. Vid friluftsområdet Hallby har du miltals med löparspår, mountainbikeleder och fina skidspår när den tiden kommer. Vill du bada och simma fortsätter du mot Axamosjön där vattentemperaturen snabbt blir attraktiv. Här finns fler löparspår som är lite mindre kuperade, men också en minigolfbana och ett utegym.

Anmäl intresse till Brf Fabrikören

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp