12 månaders avgiftsfritt*
12 månaders avgiftsfritt*

Brf Fabrikören

1 750 000–4 395 000 kr

De nyproducerade bostadsrätterna i populära Munksjöstaden, Jönköping är som gjorda för dig som vill bo nära centrum, kommunikationer och den inbjudande Munksjön. Välkommen till din nya verklighet. Inflytt i början av 2021.

Bostadsfakta

Pris 1 750 000–4 395 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 40–111 kvm
Avgift 3 296–6 584 kr/mån
Våningar 5–8
Lägenheter 43
Status Försäljning pågår

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Avgiftsfritt under 1 år

Just nu bjuder vi på månadsavgiften under ett år, värde upp till 79 008* kr till dig som köper en lägenhet under 2020. Kostnad för hushållsel och vatten tillkommer och föreningen har individuell mätning med enskild debitering för varje lägenhet (IMD), vilket gör att du inte behöver ha ett eget abonnemang.
Avgift för tv/bredband/telefoni tillkommer med ca 220 kr. Parkeringsplats i garage kostar 700 kr/månad och det finns ännu platser lediga.

*avgiftsfria månader gäller under ett år från och med i upplåtelseavtalet angivet tillträdesdatum och beloppet för avgiftsrabatten beror på lägenhetens avgift.

Välkommen på visning

Söndag 1 november 15:30-16:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Östra Torpagatan 5!

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i nya Munksjöstaden

I det nya bostadsområdet Munksjöstaden bygger vi nu 43 ljusa och öppna lägenheter. Här ligger lägenheterna mitt i händelsernas centrum, med restauranger, caféer och service precis utanför dörren. Och med en längre promenad eller kortare cykeltur tar du dig smidigt till Jönköpings city. Beräknad inflyttning 2021.

Ett historiskt kvarter

På området där det nya kvarteret Munksjöstaden byggs grundades Munksjö Pappersbruk år 1862. Bruket utgör en viktig och intressant del av svensk industrihistoria. Som en hyllning till pappersbruket och människorna som en gång verkade i området fylls området nu med nytt liv. Det gamla historiska kvarteret ger den nya Munksjöstaden en alldeles egen karaktär.

2–4 ljusa rum och kök

Lägenheterna är yteffektiva och optimerade utifrån vardagen med en öppen planlösning och ett naturligt flöde mellan kök, matplats och vardagsrum. I Brf Fabrikören har alla lägenheter uteplats eller balkong.

Bo ett stenkast från Munksjön

Brf Fabrikören kommer rymma 43 ljusa, moderna lägenheter i olika storlekar. Arbetet är i full gång och nu uppförs huset i anslutning till rondellen där Torpagatan och Barnarpsgatan möts.

Längs byggnadens ena sida sträcker sig Barnarpsgatan och ner mot Munksjön kan du blicka ut över den helt nya stadsdelen med bostäder, butiker, restauranger, vårdcentral, grönområden och historiska byggnader. Bilen kan du parkera under mark i ett nytt garage. Smidigt, tillgängligt och centralt på alla sätt. I Brf Fabrikören kommer det även att finnas en centralt placerad samlingslokal på markplan för föreningens gemensamma aktiviteter eller för dig om du vill ha en större privat tillställning. För dina långväga gäster finns det även en övernattningslägenhet där nära och kära kan bo under besöket.

Dokument och faktablad

Dokument och faktablad

  • Byggstart

    Höst 2018
  • Säljstart

    Maj/Juni 2020
  • Inflyttning

    Början av 2021

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Enkelt att leva ett aktivt liv

När man bor i Brf Fabrikören har man inte bara mataffär och restauranger utanför dörren. I kvarteret bor man också granne med Munksjön och nära både Rocksjön och Vättern vilket öppnar upp för en rad olika aktiviteter, ta en avkopplande strandpromenad eller ett uppfriskande morgondopp i någon av sjöarna. Du kan också börja dagen med Munksjörundan eller ta med familjen på en skridskotur. Eller varför inte ge kroppen ett uppiggande vinterbad.

Dagar då du har extra mycket spring i benen eller vill göra en mysig utflykt fortsätter du istället uppströms ån, följer stigen utmed Dunkehallaån och snart är du uppe över ängarna och in i skogen. Vid friluftsområdet Hallby har du miltals med löparspår, mountainbikeleder och fina skidspår när den tiden kommer. Vill du bada och simma fortsätter du mot Axamosjön där vattentemperaturen snabbt blir attraktiv. Här finns fler löparspår som är lite mindre kuperade, men också en minigolfbana och ett utegym.

Anmäl intresse till Brf Fabrikören

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede.