Referensprojekt hyresfastighet i Högdalen

Valvankaret 3 ligger belägen strax norr om Högdalen, 15 minuter med T-banan från centrala Stockholm. Fastigheten har 82 lägenheter.

Valvankaret 3 i Högdalen består av 82 lägenheter fördelade på 27 stycken ett rum med kokvrå, 54 stycken två rum och kök och en lägenhet på fyra rum och kök.

Lägenheterna har en enkel och funktionell planlösning med parkettgolv och helkaklat badrum med dusch. Tvättmaskin och torktumlare ingår. Det finns även diskmaskin, spis, kyl/frys och plats för mikrovågsugn. Samtliga lägenheter har en tillhörande balkong eller uteplats samt källarförråd.

Det finns garageplatser för cyklar och 32 bilar i fastighetens två souterrängplan. De boende har tillgång till bokningsbara lastcyklar och en gemensam bilpool.

Om området

Valvankaret 3 är centralt beläget i Högdalen. Byggnaden är utformad för att passa in i den befintliga bebyggelsen från 1950 – 1960-talet, med variation av lamellhus och punkthus i ljusa kulörer. Husen är belägna i kuperad terräng med inslag av naturmark.

I stadsdelens centrum finns ett brett serviceutbud med matbutiker, systembolag, apotek och simhall. Högdalen har också utmärkta kommunikationer.

Lägenheterna som var inflyttningsklara våren 2018 och förmedlades via Bostadsförmedlingen i Stockholm AB.