Hyreslägenheter i Helsingborg, Dalhem

Hyreslägenheter på Dalhem i nordöstra Helsingborg. Låg- och mellanstadieskola, förskola och många fina lekplatser gör Dalhem till ett väldigt barnvänligt område. Här bor du nära naturen men har samtidigt goda kommunikationer om du vill ta dig in till Helsingborg centrum. Lägenheterna är allt från ettor till fyror i storlekarna 38 till 99 kvadrat. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Helsingborg!

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Boarea 38-99 kvm

Hyreslägenheterna i Dalhem, Helsingborg

Det är ett putsat tegelhus byggt 1972 med totalt 582 hyreslägenheter. I en fristående byggnad finns en lokal att hyra som rymmer 40 personer.

Lägenhetsinformation

  • Tvättmaskin och torktumlare i nästan alla lägenheter och en stor tvättstuga för hela området.
  • Det debiteras för varmvatten om man förbrukar mer än normalt. Vid normalförbrukning debiteras inget extra.
  • Elkostnaden är individuellt, cirka 100-200 kronor/mån.
  • Vi erbjuder Tele2.
  • Förråd utan värme finns i länga utanför fastigheten, Troaxbur. 

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har en eller två balkonger. Det finns balkonger både med och utan inglasning. På markplan är det antingen inglasad uteplats eller uteplats och liten tomt.

Parkering

Det finns ca 250 parkeringsplatser och ca 150 garageplatser i området. Varje lägenhet erhåller möjligheten till en parkeringsplats, utöver det finns garage att hyra för ca 410 kr/mån.

Barnvänligt område i nordöstra Helsingborg

Dalhem är beläget i den nordöstra delen av Helsingborg. Det är ett barnvänligt område med gott om grönområden, lekplatser, frisbee-bana och fotbollsplaner. Här finns även låg- och mellanstadieskola samt en förskola. I Dalhems egna lilla centrum ligger matbutik, pizzeria, frisör och kultur- och fritidsverksamhet för både barn och vuxna.

Smidiga kommunikationer gör att du enkelt tar dig till och från Dalhem. Buss går till stan var 10:e min vid högtrafik och det tar cirka 15 min till Helsingborg centrum. Ängelholmsleden och Österleden gör det även enkelt att ta bilen vid behov.

Riksbyggens bostadsrätter i Helsingborg

I Helsingborg finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Helsingborg