Hyreslägenheter i Linköping, Räknestickan

Hyreslägenheterna ligger i de södra delarna av Linköping med närhet till både city och stora grönområden. För den inbitne golfaren så ligger Landeryds golfbana bara 5 min bort. Bostadsområdet ligger integrerat med ett serviceboende. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Linköping.

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Boarea 46-99 kvm
Antal 66
Byggår 1983

Hyreslägenheterna i Linköping

Hyreslägenheterna ligger i flerfamiljshus om antingen två eller tre våningar och finns i följande storlekar:

1 rok, 41-54 kvm
2 rok, 63 och 65 kvm
3 rok, 72 och 75 kvm
4 rok, 82 kvm

Lägenhetsinformation

  • Gemensam tvättstuga
  • Bredband via fiber

Balkong och uteplats

Samtliga lägenheter har egen balkong.

Parkering

Det finns 31 garageplatser och 42 parkeringsplatser.

Om området

Område är beläget i de södra delarna av Linköping och ligger med närhet till både city och stora grönområden. Landeryds golfbana ligger bara 5 min härifrån. Bostadsområdet ligger integrerat med ett serviceboende. Ekholmen Centrum ligger ett stenkast från området och här hittar du all tänkbar service, som vårdcentral,  bibliotek, frisör apotek, bank, systembolag, detaljhandel, pizzeria och livsmedelsbutiker. Det är cirka 6 km in till centrala Linköping, cykelavstånd och med bra bussförbindelser till övriga Linköping. Förskolor och skolor med årskurs 1-9 finns i närheten.

Riksbyggens bostadsrätter i Linköping

I Linköping finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Linköping