Hyreslägenheter i Linköping, Nyponbusken

Hyreslägenheter på mellan 1-4 rum och kök i Kvinneby i Linköping. Ekholmen Centrum ligger ett stenkast härifrån och till centrala Linköping tar du dig enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Linköping.

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Boarea 48-103 kvm
Antal 112
Byggår 1969

Hyreslägenheterna i Linköping

Lägenheterna ligger i flerfamiljshus med två våningar och finns i följande storlekar:  

  • 1 rum och kök, 48 kvm
  • 3 rum och kök med balkong, 85 kvm
  • 3 rum och kök med uteplats, 85 kvm
  • 4 rum och kök, 103,5kvm

Balkong och uteplatser

Treorna har balkong eller uteplats.

Parkering

Det finns 33 garageplatser och 44 parkeringsplatser.

Bo i Kvinneby intill Ekholmen Centrum

Kvinneby är beläget i de södra delarna av Linköping med närhet till både city och stora grönområden. Ekholmen Centrum ligger ett stenkast från området och här hittar du all tänkbar service som vårdcentral, bibliotek, apotek, systembolag, detaljhandel, pizzeria och livsmedelsbutiker. Förskola och skolor med årskurs 1-9 finns i närheten. För den inbitne golfaren ligger Landeryds golfbana bara 5 minuter härifrån.

Bostäderna ligger cirka 6 km från centrala Linköping och hit tar du dig lätt med cykel. Det finns även goda kommunala kommunikationer från bostadsområdet till övriga delar av Linköping. 

Riksbyggens bostadsrätter i Linköping

I Linköping finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Linköping