Hyreslägenheter i Linköping, Ekholmen

Strax söder om Linköpings innerstad, vid Ekholmens centrum kommer Riksbyggen att uppföra cirka 150 hyreslägenheter. Byggstart 2021 och beräknad inflyttning 2023.

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Boarea 30-80 kvm
Antal 150
Inflyttning Prel. 2023

Hyreslägenheterna i Linköping

På den här sidan kommer du kunna se hur området växer fram och hur vi kompletterar området med hyresrätter. Mer information kommer när vi närmar oss intresseanmälan för hyresrätter.

Om området

Det är mycket positivt på gång i Ekholmen och kring Ekholmens Centrum. Riksbyggen planerar här för nya bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter. Sammanlagt handlar det om cirka 280 nya hyres- och bostadsrätter i olika storlekar. Här skapar vi rum för alla olika faser i livet. Det innebär ett dynamiskt samspel mellan såväl gammal som ung, i kvarterens gårdsmiljöer och urbana lägenheter.

Med fritidsaktiviteter och utflyktsmöjligheter i alla väderstreck är bostadsområdet som gjort för en aktiv och social livsstil. Här har du nära till Ekholmens centrum med affärer, apotek, systembolag och restaurang. Ekholmen erbjuder även vårdcentral, tandläkare, gym, bibliotek och mycket mer.