Hyreslägenheter i Ekholmen, Linköping

Hyreslägenheterna är belägna i de södra delarna av Linköping och ligger med närhet till både city och stora grönområden. För den inbitne golfaren ligger Landeryds golfbana bara 5 min härifrån. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Linköping.

 Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Riksbyggens köregler

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Bostadsfakta

Rum 1–4 rum och kök
Area 36—105 kvm
Antal lägenheter 360
Byggår 1968/1978

Om bostäderna

Husen har fyra våningar och hiss. Lägenheter på 2–4 rum och kök har balkong, vissa lägenheter på bottenvåningen har uteplats. Det finns 2:or och 4:or som är takvåningar. De lägenheterna har egen tvättmaskin och torktumlare.

  • Lägenheterna har fiber.
  • Tvättstuga finns i källarplan.

Parkering

Det finns tillgång till 200 p-platser och 111 garage.

Om lägenheterna

Målade/tapetserade väggar och parkettgolv i vardagsrum.

Parkering

Det finns tillgång till 200 p-platser och 111 garage.

Om lägenheterna

Målade/tapetserade väggar och parkettgolv i vardagsrum.

Om området

Ekholmen Centrum ligger ett stenkast från området och här hittar du all tänkbar service, som vårdcentral, bibliotek, apotek, systembolag, detaljhandel, pizzeria och livsmedelsbutiker. Det är ca 6 km in till centrala Linköping, cykelavstånd och med bra bussförbindelser till city och övriga delar i Linköping. Daghem och skolor med årskurs 1-9 finns i närheten.

Riksbyggens bostadsrätter i Linköping

I Linköping finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.