Hyreslägenheter i Kvinneby i Linköping

Hyreslägenheter på mellan ett till fyra rum och kök i Kvinneby i Linköping. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Linköping.

Anmäl intresse till lediga lägenheter

Riksbyggens köregler

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Bostadsfakta

Rum 1–4 rum och kök
Area 48–103,5 kvm
Antal lägenheter 112
Byggår 1969

Parkering

Det finns 33 garageplatser och 44 parkeringsplatser.

Parkering

Det finns 33 garageplatser och 44 parkeringsplatser.

Om området

På andra sidan Brokindsleden och Ekholmen Centrum ligger bostadsområdet Kvinneby. Kvinneby är beläget i de södra delarna av Linköping och ligger med närhet till både city och stora grönområden. För den inbitne golfaren, så ligger Landeryds golfbana bara fem minuter härifrån. Ekholmen Centrum ligger ett stenkast från området och här hittar du all tänkbar service, som vårdcentral, bibliotek, apotek, systembolag, detaljhandel, pizzeria och livsmedelsbutiker. Det är cirka sex km in till centrala Linköping, cykelavstånd och det finns goda kommunala kommunikationer ifrån detta bostadsområde till övriga delar i Linköping. Förskola och skolor med årskurs 1-9 finns i närheten.

Riksbyggens bostadsrätter i Linköping

I Linköping finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.