Hyreslägenheter i Växjö, Nocken

I kvarteret Nocken i Växjö har Riksbyggen 63 moderna hyreslägenheter. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Växjö.

Bostadsfakta

Avgift 5 000-10 800 kr/mån
Area 31-85 kvm

Hyreslägenheterna i Växjö

  • I kvarteret Nocken ligger hållbarheten i fokus och hustaken är utrustade med solceller och förråden har med gröna tak. Tillsammans med växthus på gården och laddstolpar till elbilar bidrar detta till att utveckla Vikaholm till en grön stadsdel.
  • Värme och kallvatten ingår i hyran.
  • Individuell avläsning av varmvatten och el debitering sker efter förbrukning
  • Kabel TV och bredband finns.

Lägenhetsinformation

Lägenheterna har eklaminat i vardagsrum, kök och samtliga sovrum. Badrummen är kaklade med vitt kakel och försedda med grå plastmatta samt tvättmaskin och torktumlare. Enrums- och tvårumslägenheterna är utrustade med kombimaskin. Köket har diskmaskin, spis med induktionshäll, inbyggnadsugn samt kyl och frys.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra.

Planlösningar

Balkong

De flesta lägenheterna har balkong och många av lägenheterna har balkong med trätrall.

Planlösningar

Balkong

De flesta lägenheterna har balkong och många av lägenheterna har balkong med trätrall.

Om Teleborg

Kvarteret Nocken ligger cirka tre kilometer ifrån Linnéuniversitetet och cirka fem kilometer från centrala Växjö. Kommunikationerna in till centrala Växjö är mycket goda och det tar bara omkring nio minuter att åka med stadsbuss nummer fem från Teleborg centrum in till centrala Växjö.

I Teleborgs centrum finns väl utbyggd närservice så som stort varuhus, apotek, tandläkare, vårdcentral med mera. Skogen finns inpå knutarna för antingen motion eller enbart härliga promenader.