Totalförvaltning för bostadsrättsföreningar

Med vår totalförvaltning tar du ett helhetsgrepp kring bostadsrättsföreningen fastighetsförvaltning. Du får hjälp med alltifrån ekonomisk och teknisk förvaltning till energitjänster och fastighetsservice.

Ta ett helhetsgrepp kring fastighetsförvaltningen

Söker du någon som tar hand om hela förvaltningen av föreningens fastigheter? Då är vi på Riksbyggen ett intressant alternativ.

Kontakta oss

Vad innebär totalförvaltning?

Totalförvaltning innebär, precis som namnet antyder, en servicelösning där alla delar inom fastighetsförvaltningen ingår. Alltifrån ekonomisk och teknisk förvaltning till energitjänster och fastighetsservice.

Varför väljer föreningar totalförvaltning?

De främsta anledningarna till att många bostadsrättsföreningar väljer totaförvaltning från Riksbyggen är att vi kan erbjuda en hög tillgänglighet, lokal närvaro och djup kompetens inom alla delar av fastighetsförvaltningen. Det gör att du som kund får en personligare och mer närvarande service.

Ett helhetstänkande är en förutsättning för att en bostadsrättsförening ska fungera. Det är lika viktigt med välskötta trapphus och gårdar som att ekonomin hanteras på ett bra sätt. Allt för att bevara fastighetens värde. Vi har specialister inom varje område och vår erfarenhet och närvaro ökar både trivseln och husets värde. 

Vad ingår i vår totalförvaltning?

Med vår totalförvaltning får du en helhetslösning för förvaltningen av din bostadsrättsförening. Totalförvaltningen omfattar ekonomisk, teknisk förvaltning, energiförvaltning och fastighetsservice. Här kan du läsa om våra tjänster mer i detalj.

Ekonomisk förvaltning

Det finns en hel del ekonomiska frågor som ska hanteras av en bostadsrättsförening. Vi har både redovisnings- och ekonomitjänster som säkerställer korrekt och effektiv hantering av den löpande ekonomin i er förening. Få reda på mer om ekonomisk förvaltning

Teknisk förvaltning

Med en genomtänkt teknisk förvaltning ser du till att fastighetens värde säkras på lång sikt. Vi hjälper er med underhållsplanering och tar hand om den löpande driften. Dessutom kan vi se till att er fastighet är energioptimerad. Få reda på mer om teknisk förvaltning

Energitjänster

Vi hjälper din förening med energiplan, energioptimering och energideklaration. En genomtänkt energiförvaltning är bra både för miljön och ekonomin. Få reda på mer om energitjänster

Fastighetsservice

Nyckeln till långsiktigt bra skötsel handlar om att vara omsorgsfull och närvarande. Vi ger er fastighet löpande tillsyn och sköter om byggnader, gårdar och alla typer av tekniska installationer. Få reda på mer om fastighetsservice

Få reda på mer om vår totalförvaltning för brf

Jag vill veta mer om (minst ett val)

Vill du göra en felanmälan?

Logga in på Mitt Riksbyggen

Vill du jobba hos oss?

Sök jobb och praktik