Totalförvaltning för bostadsrättsföreningar

Många bostadsrättsföreningar väljer totalförvaltning från oss på Riksbyggen. Det innebär, precis som namnet antyder, en servicelösning där alla delar inom fastighetsförvaltningen ingår. I en totalförvaltning får du allt ifrån ekonomisk och teknisk förvaltning till energiförvaltning samt fastighetsservice.

Kontakta oss

Totalförvaltning är en helhetslösning för din förening

De främsta anledningarna till att många bostadsrättsföreningar väljer totaförvaltning från Riksbyggen är att vi kan erbjuda en hög tillgänglighet, lokal närvaro och djup kompetens inom alla delar av fastighetsförvaltningen. Det gör att du får en personligare och mer närvarande service. Med vår långa erfarenhet och kunnande får du en förvaltare som, utan mellanhänder, tar ett långsiktigt och hållbart ansvar om din fastighetsförvaltning. Totalförvaltning omfattar ekonomisk och teknisk förvaltning, energiförvaltning samt fastighetsservice.

Riksbyggen har varit en medarrangör till BostadsrättsMässan i över tio år, har du idéer på vad du skulle vilja se eller höra på mässan är du välkommen att mejla oss.

Vill du veta mer om vår förvaltning för brf?

Ange namn*
Ange e-post*
Ange telefonnummer*
Ange ort*

Jag vill veta mer om (minst ett val):

Gör en felanmälan

Sök jobb och praktik