Hemnära tjänster med appen HemShare

Boka gemensamhetslokalen från jobbet, låna borrmaskin av grannarna, skänk bort byrån du inte har plats för, hitta städfirma eller hantverkare. Appen HemShare gör vardagen enklare och mer hållbar – var du än är.

Vad är HemShare?

Är det någon som vill hänga med ut och träna? Var hittar jag en bra snickare? Vill du låna vår garageplats när vi är på semester? Någon som har en planslip att låna ut?

Med appen HemShare får du en enklare vardag och större samhörighet med din omgivning och dina grannar. Det blir enkelt att dela gemensamma resurser som grillplats och festlokaler, men även att dela med sig av möbler du inte använder, låna en stege av en granne, eller kanske få hjälp att gå ut med hunden. På appens anslagstavla kan du som boende lämna meddelanden till föreningens medlemmar.

Beställ tjänster

Via appen kan du även beställa städhjälp, hantverkare och andra tjänster som upphandlats av Riksbyggen. Då vet du att du anlitar ett seriöst företag som jobbar hållbart och har kollektivavtal. Vi utvecklar hela tiden utbudet av tjänster.

Bor du i en förening som förvaltas av Riksbyggen?

Nu har du som bor i en bostadsrättsförening som förvaltas av Riksbyggen tillgång till HemShare.

Logga in med Bank-id

För att komma igång behöver du hämta appen och logga in med Bank-id. Då kommer du åt tjänsterna i just din förening. Appen är kostnadsfri för alla användare.

  1. Ladda ner appen på Google play eller App store
  2. Logga in med Bank-id. Appen kopplar automatiskt
    ihop dig med rätt bostadsrättsförening.