Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Korseberg Vik

1 265 000–4 265 000 kr
Anmäl intresse

Nu har vi byggstartat och försäljningen pågår för fullt i sista etappen på populära Korseberg! Därmed är det sista chansen att flytta in i en helt nyproducerad lägenhet i det naturnära området med bad runt knuten. Vi bygger 41 ytsmarta lägenheter.

Fakta

Pris 1 265 000– 4 265 000 kr
Rum 2–5 rum och kök
Boarea 40–117 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • hushållsel
 • kall- och varmvatten

Abonnemang för TV/data, enligt bostadsrättsföreningen kollektivt tecknade avtal, tillkommer med en fast kostnad utöver månadsavgiften.

Vad används avgiften till

3 777–7 973 kr/mån
Våningar 5
Lägenheter 41
Status Försäljning pågår
Visningar

Visningar

Fredag 28 juni kl. 15:00-15:30

Varmt välkommen till vår visningslägenhet i grannföreningen på Sjöbodsvägen 5A, våning 4, Vänersborg. Kontakta Frida Rundberg på Fastighetsbyrån i Vänersborg på 070-232 11 40.

Torsdag 18 juli kl. 11:00-11:30

Varmt välkommen till vår visningslägenhet i grannföreningen på Sjöbodsvägen 5A, våning 4, Vänersborg. Kontakta Frida Rundberg på Fastighetsbyrån i Vänersborg på 070-232 11 40.

Planering pågår
September 2021
Säljstart
Augusti 2023
Byggstart
Sommaren 2024
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart
Prel. vår 2026

Bostadsrätter i Korseberg, Vänersborg

Nu har vi säljstartat sista etappen i populära Korseberg. I vår lägenhetsväljare eller lista nedan kan du se vilka lägenheter som är lediga.

Välkommen att kontakta vår mäklare Frida Rundberg på Fastighetsbyrån i Vänersborg på telefon 070-232 11 40 eller via mail för mer information eller boka tid för en visning.

Det nya flerbostadshuset blir fem våningar högt och fylls med yteffektiva lägenheter i olika storlekar och planlösningar. Alla har en inglasad öppningsbar balkong eller uteplats mot kvällssolen i väster.

Att bo i Korseberg

Intresset för att köpa nyproduktion i Korseberg har varit stort under de tidigare etapperna. Besöker du området förstår du snabbt varför.  Kombinationen av närheten till både natur, vatten och staden gör Korseberg till ett område med många kvaliteter. Här får man alla möjligheter till ett aktivt liv med stor frihet. Ett boende de flesta bara drömmer om, med vardagslivet nära natur och vatten.

Här bor du modernt med nyproduktionens alla bekvämligheter och där arkitekterna tagit tillvara på platsens kvaliteter; ljuset, utsikten och förutsättningarna för ett aktivt liv.

Lägenheter i många olika storlekar

Varje vrå i fastigheten har tagits tillvara på. Resultatet har blivit ett brett utbud av lägenhetsstorlekar, från 2—5 rum och kök. Extra mycket kraft har lagts på de 41 lägenheternas rymd, ljusaxlar och fönstersättningar för att maximera ljusinsläpp och utsikt mot natur.

När husets placering skulle ritas in var det självklart att göra det utifrån naturens villkor och att bevara den vackra naturen som rekreationsområde. Stråken, grönskan, vattnet och de böljande ängarna kommer även i fortsättningen vara tillgängliga för allmänheten. Nya bryggor har anlagts för att göra området ännu mer levande. Det har också varit viktigt att genomgående välja bra materialval till bostäderna, så väl exteriört som interiört.

Inredningen i Brf Korseberg Vik

Lägenheterna i Brf Korseberg Vik får precis som övriga etapper moderna designlinjer för kök och badrum. Varje lägenhet kommer med ett grundutförande och du har självklart möjlighet att göra tillval. Vi vet att skjutdörrsgarderober från Elfa och separat klädkammare har varit mycket uppskattat i tidigare projekt, därför ändrar vi inget där. Detsamma gäller att 4-, 5- samt även några av 3-rum och kök får dubbla WC och badrum även i Brf Korseberg Vik. 
I vår Inredningsportal kan du testa att göra olika tillval och sätta en personlig prägel på din lägenhet. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha, se vad som passar i just ditt nya hem.
Till Inredningsportalen >>

Nu finns även vår inredningsbroschyr att kika i och här hittar du samtliga val som finns att välja bland både kostnadsfria och mot tillval.

Möjlighet att välja typ av parkeringsplats

Parkeringsplats finns till varje lägenhet och är du tidigt ute kan du välja på garage, carport eller öppen parkering.

Har du elbil? Då kommer vi att utrusta din plats med laddstolpe. Det kommer även att finnas några extra parkeringsplatser att hyra för dig som har två bilar. Och givetvis gästparkering för besökande vänner. På garage- och carporttak kommer det att växa sedum, vilket förstärker och behåller naturkänslan i området.

Få tid över till livets viktiga saker

Jämfört med villalivet är boende i bostadsrätt ett bekymmersfritt liv. Alla måsten är som bortblåsta. Har du tröttnat på husfix och helst vill slippa alla underhållsarbeten kommer du snabbt att hitta lugnet i Korseberg. Du flyttar in i en ny och toppmodern lägenhet med alla bekvämligheter du kan önska dig.

Förberett för ett socialt och aktivt liv

Du som köper en lägenhet här kommer även att ha tillgång till en stor gemensamhetslokal med kök och övernattningsmöjlighet i gästlägenhet.

Med fritidsaktiviteter följer ofta en hel del utrustning och sysslor. Golfklubbor ska tvättas, takboxar ska förvaras och cyklar behöver lagas. För att göra livet lite enklare för alla boende kommer vi att ta hänsyn till detta och addera några smarta lösningar. I anslutning till bostadshuset kommer vi till exempel att bygga en mindre cykelverkstad. Här kommer det bli möjligt att utföra enklare service och cykeltvätt.

Hållbarhet och valfrihet

Brf Korseberg Vik är byggt med hållbarhet i åtanke, bland annat kommer huset certifieras enligt Miljöbyggnad nivå Silver. Det kommer även finnas solceller på taket och elbilsladdare kommer installeras till ett antal platser.

Bra kommunikationer

Kommunikationerna till och från Korseberg är utmärkta. Med bil går det snabbt och enkelt att ta sig till Trollhättan via E45 eller till Uddevalla via Riksväg 44. Busshållplats finns i anslutning till området. Läget är också väldigt bra för de som föredrar att gå eller cykla. Med cykel till stan tar det cirka 15 minuter.

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller på bostadshuset och sedumtak på komplementhusen
 • Möjlighet till laddstolpe
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller på bostadshuset och sedumtak på komplementhusen
 • Möjlighet till laddstolpe
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet. Missa inte solstudien där du kan se var solen befinner sig under dagen. 

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Bo i naturen, tre km till centrum

Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig.

Brf Korseberg Vik är ett boende i en idyllisk miljö - precis vid vattnet, nära grönska och natur. Här finns alla möjligheter till en aktiv fritid. Ett morgondopp från bryggan i Vassbotten? På promenadavstånd från bostaden ligger flera badplatser. Här kan du också fiska eller utöva vattensporter. Många uppskattar också närheten till 0nsjö Golfklubbs 18- hålsbana.

I Vänersborgs pittoreska och charmiga centrum blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger, bra shopping, service, gatumusikanter och Vänerns inramning ger staden dess gemytliga identitet.

Anmäl intresse till Brf Korseberg Vik

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Frida Rundberg

Frida Rundberg

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Anton Rydqvist

Anton Rydqvist

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Inredningsval Brf Korseberg Vik

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på din lägenhet. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Till inredningsportalen för Brf Korseberg Vik

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp