Slutsålt
Slutsålt

Sommarro 5

4 145 000–6 195 000 kr

Sommarro 5 är nu slutsålt. Alla hus fördelades till våra kunder i Riksbyggen Förtur. Nu planerar vi för en bostadsrättsförening med rymliga lägenheter på Sommarro i anslutning till Jakobsbergsskogen.

Fakta

Pris 4 145 000– 6 195 000 kr
Rum 4–5 rum och kök
Boarea 108–135 kvm
Biarea 9–28 kvm
Bostäder 19
Status Slutsålt
Planering pågår
Säljstart
Vår 2021
Byggstart
Oktober 2021
Inflyttningsklart
Vår 2023

Småhus på Södra Sommarro i Karlstad

Alla hus är nu sålda. Sommarro 5 i Karlstad består av 19 par- och kedjehus på fyra till fem rum och kök. Upplåtelseformen är äganderätt och friköpt tomt. Trädgårdarna färdigställs med altaner, plattsättning och gräsmatta. Preliminär inflyttning våren 2023.

Bostadsrätter på Sommarro i Karlstad

Vi planerar ett nytt bostadsprojekt på Sommarro alldeles intill Södra Sommarrovägen i anslutning till Jakobsbergsskogen. En bostadsrättsförening med rymliga lägenheter på två till fem rum och kök. Vi kommer inom kort öppna en hemsida där du kan anmäla ditt intresse.

Välkommen till en soligare verklighet, där du bor granne med Klarälven och Jakobsbergsskogen samtidigt som du är nära centrum.

Lev gott på Sommarro

Sommarro är ett av Karlstads äldsta villaområden, med charmiga trävillor och lummiga trädgårdar. Närheten till skolor, förskolor och sjukhus gör Södra Sommarro till en bekväm och trygg plats att bo på. För dig som leva ett aktivt liv är möjligheterna många. Förutom de vackra omgivningarna som inbjuder till promenader och jogging finns en fin golfbana och ett skogsområde med elljusspår ligger alldeles runt hörnet. Vill du ta del av Karlstads centrums utbud tar det inte mer än en kvart att gå in till stan. Busslinjer förbinder Södra Sommarro med resten av Karlstad.

Hållbara bostäder i ett hållbart område

Vi på Riksbyggen tänker alltid på helheten och långt bortom de hus vi bygger. I arbetet med Södra Sommarro har vi som alltid satsat på hållbara lösningar med energisnåla bostäder och en byggnation i samklang med naturen. Våra 80 år i branschen har gett oss ovärderlig kunskap och gjort oss till en ledare inom samhällsutveckling. Ett arv vi stolt fortsätter genom vårt arbete med bostäderna på Södra Sommarro.

Dokument och faktablad

Dokument och faktablad

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Pris
Status

Kontakt

Susanne  Jonsson
Susanne Jonsson
Sälj- och marknadsansvarig 054-29 34 11