Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Utsikten i Dalby

2 645 000–2 995 000 kr
Anmäl intresse

Vidsträckta fält och vackra vitsippsbackar. Skog, skidspår och stora grönytor. Oavsett var du befinner dig i Dalby följer du årstidernas skiftningar i naturen på nära håll. Samtliga radhus är nu sålda. Välkommen att kontakta oss för information om liknande projekt.

Fakta

Pris 2 645 000– 2 995 000 kr
Rum 3–5 rum och kök
Boarea 93–112 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

  • kallvatten
  • fastighetsförvaltning
  • städning av gemensamma ytor
  • skötsel av gården
  • underhåll av huset på lång och kort sikt
  • betalning av föreningens räntor och amorteringar
  • avsättning till framtida underhåll
  • expert som stöd i styrelsearbetet
  • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

5 397–6 551 kr/mån
Bostäder 39
Status Försäljning pågår
Planering pågår
Juli 2019
Säljstart
Vår 2021
Inredningsval
Vår 2021
Byggstart
November 2021
Upplåtelse
Juni 2022
Inflyttningsklart
Etapp 1 Nov 2022
Inflyttningsklart
Etapp 2 Juni 2023

Bostadsrättsradhus i Dalby

I området Påskagänget i Dalbys utkant bygger vi 39 bostadsrättsradhus i ett och två plan om cirka 93-112 kvadratmeter. Här skapar vi möjligheten att bo lugnt och ändå nära allt som krävs för en smidig vardag. Titta i vår säljbroschyr för mer information om bostadsrättsradhusen.

Hitta friheten i ett nytt boende nära natur och friluftsliv

Vidsträckta fält och vackra vitsippsbackar. Skog, skidspår och stora grönytor. Oavsett var du befinner dig i Dalby följer du årstidernas skiftningar i naturen på nära håll. På en solig sluttning i området Påskagänget i södra Dalby planerar Riksbyggen bygga ett trivsamt kvarter med 39 bostadsrättsradhus. I Brf Utsikten i Dalby finns radhus i ett plan, om cirka 93 kvadratmeter, fördelade på tre rum och kök. Det finns även tvåplansradhus, om cirka 112 kvadratmeter, fördelade på fem rum och kök.

Familjevänligt i två plan med balkong och täppa

Radhusen i två plan, ca 112 kvadratmeter, är familjevänliga bostäder med fem rum och kök. Husen ligger med markplan en trappa ner från gatup­lan på entrésidan och för att ta vara på läget har vi skapat bostäder som helt vänder upp och ner på det traditionella boendekonceptet. Varje hus angörs via en entrébro från gatan som leder till en entrébalkong vidare in till en rymlig entréhall på plan 2. Här hittar du också bostadens sociala ytor med kök och vardagsrum med direkt utgång till en härlig balkong i sydvästläge. Ovanvåningen bjuder också på ett badrum utrustat med dusch och tvättutrustning. Husets mer privata avdelning ligger en trappa ner i markplan. Här finns tre sovrum, wc-dusch och ett fint allrum med utgång till en mindre trädgårdstäppa som rymmer både ett generöst trädäck och prak­tiskt förråd.

Njut av livet med allt på ett plan

Brf Utsikten i Dalbys bostadsrättsradhus i ett plan, om ca 93 kvadratmeter, erbjuder ett idealiskt boende för dig som vill ha allt inom bekvämt räckhåll. Du får generösa tre rum och kök med lättskött trädgårdstäppa, härlig uteplats i sydväst och en genomtänkt plan­lösning. Du kommer in i huset via trädgården till en rymlig entréhall där du också hittar bostadens gäst-wc. Vidare in ligger det generösa vardagsrummet i öppen planlösning med ett välutrustat kök med direkt utgång till trädgårdstäppan och det härliga trädäcket i sydvästläge. På lugnt läge mot nordost ligger husets privata avdelning med badrum med tvättutrustning och två sovrum. Från ett av sovrummen har du dessutom utgång till husets andra trädäck där du kan njuta av frukostkaffet i morgonsolens ljus.

Nära naturen och bra kommunikationer

Gemensamt för Dalbys ytterområden är öppenheten och närheten till naturen. Placeringen av såväl enplanshuset som tvåplanshuset tar fullt ut tillvara på det geografiska läget. Den sydvästliga sluttningen säkrar ett soligt läge och Dalbys höga geografiska placering gör det möjligt att från bostadsområdet njuta av utsikten.  Närheten till naturen blir lika självklar som att ha all tänkbar service inom räckhåll.

Flera förskolor och grundskolor ligger inom gång- och cykelavstånd och utbudet av aktiviteter är stort. Med Romeleåsen vandringsleder, promenadstråk längs med Knivsåsens enebackar och löpspår i Skrylle är variationsmöjligheterna många för den fysiskt aktiva. Lika smidigt som du njuter av naturupplevelserna, lika enkelt är det att utnyttja kommunikationsmöjligheterna. Dalby är en strategisk knutpunkt för Skånetrafikens bussförbindelser.

Granne med ny park och skola

Brf Utsikten i Dalby ligger i Dalbys bostadsområde, Påskagänget. Här har under de senaste åren en ny, modern bydel växt upp med trivsamma villagator, grönområden, lekplatser och förskolor. Området ansluter direkt till Dalbys äldre villakvarter och från Brf Utsik­ten i Dalby är det bara en kort promenad till service och butiker i Dalby Centrum. Kvarteret ligger i en södersluttning längs det gamla järnvägsspåret mot Harlösa som numera är ett lummigt gång- och cykelstråk mellan Dalby och Torna Hällestad.

På andra sidan det gamla järnvägsspåret ligger den nyanlagda Tegelbruks­parken som blivit en vacker stadsdelspark. Den 35 000 kvm stora parken är byggd som en länk mellan de äldre östra delarna i Dalby och de nya bostadsområdena i Påskagänget. Parken inbjuder till både aktivitet och avkoppling och innehåller bland annat lekplats, promenadvägar och grillplats. Ett stycke nedanför Brf Utsikten i Dalby planeras för en ny grundskola med tillhörande grönområden och idrottshall.

Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Pris
Avgift
Status

Anmäl intresse till Brf Utsikten i Dalby

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Marie  Lundström
Marie Lundström
Kundrelationsansvarig 040-10 94 47
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp