Nyproducerade bostadsrätter i Västra Frölunda

Bo med närhet till stadens puls med shopping och restauranger.  I Frölunda kan du ta mysiga promenader i skogen eller ta en cykeltur på cirka 15 minuter ner till havet för ett bad.

Inflyttningsklara lägenheter på kanten till Ruddalens friluftsområde med generösa balkonger och härlig villakänsla. Hiss finns i de flesta husen.

Bostadsrätter i Göteborg med omnejd

Bostadsrätter och kooperativa hyresrätter i Göteborg med omnejd

Mölndals innerstad växer så att det knakar och där har vi flera bostadsprojekt med bostadsrätter. I Brf Lobelia är försäljningen igång och beräknad inflyttning är 2022 och I Brf Petunia startar försäljningen av bostadsrätterna i slutet av 2020. I närheten hittar du Stensjövillan 3 med friköpta villor nära naturen.
Vill du flytta in direkt har vi bostadsrätter i Partille med bra kommunikationer till Göteborg.
I Munkebäck har vi Bonums ljusa och praktiska seniorlägenheter för dig som fyllt 55. De är inflyttningsklara från hösten 2020.
På Masthuggskajen i Göteborg planerar vi för 500 nyproducerade attraktiva bostadsrätter mellan Järntorget, Långgatorna och älven. Ett centralt och helt unikt boende. Förutom alla bostadsrätter bygger vi kooperativa hyreslägenheter i Göteborg för dig mellan 18—30 år.

Våra bostäder i Göteborg med omnejd