Nyproducerade bostadsrätter i Sigtuna

Just nu har vi inga nya bostäder i Sigtuna. Är du intresserad av en nyproducerad bostadsrätt så har vi mycket på gång i Stockholmsområdet.

Bostadsrätter i Stockholm med omnejd

Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Stockholm har vi allt från små lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer såväl som seniorbostäder för dig som fyllt 55 år.

I nya Täby Park finns nu lägenheter till försäljning och vi planerar för både seniorbostäder och vardagssmarta 1—5:or med stor innergård och närhet till en park. I Vallentuna, med närhet till centrum och Roslagsbanan, har vi lägenheter på mellan 2-5 rum och kök till försäljning.

I Traneberg planerar vi för nyproduktion av lägenheter bara några minuters promenad från tunnelbanan och i Flemingsberg i Huddinge kommer vi att bygga cirka 200 bostäder med bara några minuters promenad till tunnelbanan. Även i Bromma, Sollentuna, Björkhagen, Upplands Bro och Norrtälje Hamn planerar vi nyproducerade lägenheter.

Våra bostäder i Stockholmsområdet

Riksbyggens hyresrätter i Stockholm

Vi har även hyresrätter i Stockholmsområdet. I Täby, Jakobsberg och Upplands Väsby bygger vi nya hyresrätter som är inflyttningsklara under 2022. Ställ dig i kö redan nu för ett förstahandskontrakt.

Hyresrätter i Stockholmsområdet