Nyproducerade bostäder i Linköping

Vi har många nyproducerade bostadsrätter med hög standard till försäljning i Linköping. Vi bygger både moderna radhus, kedjehus, lägenheter och villor.

Radhus, kedjehus, lägenheter och villor i Tallboda

I Tallboda i Linköping bygger vi runt 100 nya bostäder med preliminär säljstart 2023. Bostäderna kommer att ligga längs Hägerhällsvägen och det blir både radhus, kedjehus, lägenheter och villor för att kunna möta efterfrågan från flera olika målgrupper.

Bostadsrätter i Ekholmens centrum

I Ekholmens centrum strax söder om Linköping planeras för cirka 130 bostadslägenheter med inflyttning under 2023, samt 194 hyreslägenheter med planerad inflyttning 2025. Sammanlagt handlar det om cirka 320 nya hyres- och bostadsrätter i olika storlekar – för alla åldrar och faser i livet.

Boende med hållbarhetsfokus i Vallastaden

Även i Linköpings nya stadsdel Vallastaden bygger vi bostäder, närmare bestämt i form av flaggskeppsprojektet ATON. Huset, som består av tre spektakulära townhouse med äganderätt, har stort fokus på hållbarhet och byggs därför med modern trähusteknik. Det gör det till ett väldigt energisnålt boende som dessutom är utrustat med både solceller på taket och smarta hem-funktioner. Här kommer du även ha bra kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik och nära till både förskola, skola och Linköpings universitet.