Kommande
Kommande

Rosenholm

Anmäl intresse

Precis där stadsdelarna Liljeholmen och Rosenlund möts, alldeles bredvid Liljeholmsparken, ligger den plats där vi planerar att bygga trivsamma och väldisponerade bostadsrätter. Det nya bostadsområdet i Jönköping, som kommer växa fram i olika etapper, har vi med tanke på placeringen valt att kalla för Rosenholm. I närområdet finns det mesta du behöver, allt från restauranger, livsmedelsbutiker, grundskolor, förskolor, apotek och vårdcentral. Men det är läget som gör området unikt, med närheten till både vatten, natur och storstadspuls. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Lägenheter 200
Status Kommande
Planering pågår
Säljstart
Byggstart
Inflyttningsklart
Upplåtelse

Bostadsrätter i Jönköping

Bostadsrätterna byggs i ett lugnt och väletablerat område med hela Vättern som granne. De nya bostäderna kommer att byggas, cirka tre kilometer öster om centrala Jönköping.

Idag består området främst av småhus samt flerbostadshus med hyres- och bostadsrätter. Området är lugnt och väletablerat, där boende och besökare rör sig mellan vatten och olika aktiviteter. Bara några hundra meter bort ligger Vätterstranden med sin finkorniga sandstrand och de underbara baden. Här hittar du också stora gräsytor, grillplatser, lekplats, beachvolleybollplaner och en streetbasketplan. Längs hela stranden går en underbar gång- och cykelväg. Att cykla in till centrum tar bara tio minuter och du har också nära till Asecs, golfbana, simhall, Rosenlunds rosarium och Rocksjön. Kommunikationerna i området är mycket goda, dessutom finns det en direktanslutning till E4:an.

Tidplan

Innan bygget kan dra i gång måste kommunen ta fram en detaljplan. Det är alltid svårt att beräkna hur lång tid en detaljplan tar innan den vinner laga kraft, men vi utgår vi från att det sker under 2023. I det här tidiga skede finns inte så mycket information och bostädernas utformning är fortfarande på skisstadiet. Anmäl ditt intresse redan nu så kommer vi se till att hålla dig uppdaterad så snart det finns något nytt att berätta.

Du anmäler intresse till området som helhet och när detaljplanen är klar och vi kommit längre så kommer vi informera mer om bostadsprojektet. I det här tidiga skedet kommer det inte heller att skickas nyhetsbrev så ofta, men så fort vi har ny information kommer vi att hålla dig som lämnat intresseanmälan informerad.

Anmäl intresse till Rosenholm

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Maria Kjellgren
Maria Kjellgren
Sälj- och marknadsansvarig 036-10 84 59
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp