Kommande
Kommande

Rosenholm

Anmäl intresse

Precis där stadsdelarna Liljeholmen och Rosenlund möts, alldeles bredvid Liljeholmsparken, ligger den plats där vi planerar att bygga trivsamma och väldisponerade bostadsrätter. Det nya bostadsområdet i Jönköping, som kommer växa fram i olika etapper, har vi med tanke på placeringen valt att kalla för Rosenholm. I närområdet finns det mesta du behöver, allt från restauranger, livsmedelsbutiker, grundskolor, förskolor, apotek och vårdcentral. Men det är läget som gör området unikt, med närheten till både vatten, natur och storstadspuls.

Fakta

Lägenheter 200
Status Kommande
Planering pågår
2024
Säljstart
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Bostadsrätter i Jönköping

Bostadsrätterna byggs i ett lugnt och väletablerat område med hela Vättern som granne. De nya bostäderna kommer att byggas, cirka tre kilometer öster om centrala Jönköping.

Idag består området främst av småhus samt flerbostadshus med hyres- och bostadsrätter. Området är lugnt och väletablerat, där boende och besökare rör sig mellan vatten och olika aktiviteter. Bara några hundra meter bort ligger Vätterstranden med sin finkorniga sandstrand och de underbara baden. Här hittar du också stora gräsytor, grillplatser, lekplats, beachvolleybollplaner och en streetbasketplan. Längs hela stranden går en underbar gång- och cykelväg. Att cykla in till centrum tar bara tio minuter och du har också nära till Asecs, golfbana, simhall, Rosenlunds rosarium och Rocksjön. Kommunikationerna i området är mycket goda, dessutom finns det en direktanslutning till E4:an.

Tidplan

Innan bygget kan dra i gång måste kommunen ta fram en detaljplan. Det är alltid svårt att beräkna hur lång tid en detaljplan tar innan den vinner laga kraft, men vi utgår från att det sker under 2024. I det här tidiga skedet finns inte så mycket information och bostädernas utformning är fortfarande på skisstadiet. Anmäl ditt intresse redan nu så kommer vi se till att hålla dig uppdaterad så snart det finns något nytt att berätta.

Du anmäler intresse till området som helhet och när detaljplanen är klar och vi kommit längre så kommer vi informera mer om bostadsprojektet. I det här tidiga skedet kommer det inte heller att skickas nyhetsbrev så ofta, men så fort vi har ny information kommer vi att hålla dig som lämnat intresseanmälan informerad.

Anmäl intresse till Rosenholm

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Maria Kjellgren

Maria Kjellgren

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp