Flytta in redan i morgon

Oftast är det kärlek vid första ögonkastet när du kliver över tröskeln till ditt framtida boende. Då kan det vara frustrerande med långdragna budgivningar, renoveringsbehov och frågor som ska redas ut. Hos oss finns möjligheten att flytta in i ett nyproducerat drömhem — redan i morgon.

Smarta bostadslösningen

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter.

Fördelarna med inflyttningsklara boenden är många. Du får tillgång till ditt boende direkt och slipper nervösa budgivningar med oviss utgång.

– Våra nyproducerade lägenheter har ett fast pris, vilket innebär att det för dig som köpare blir enklare att planera köp, lån och utgifter som kan tillkomma vid köp av nytt boende, säger Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen. Och Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter gör det möjligt att vandra runt i ditt framtida boende innan du flyttar in, till skillnad från en lägenhet som fortfarande är på planeringsstadiet.

Flexibelt och personligt

Vägen till ett nytt boende ser såklart olika ut, och önskemål och behov skiljer sig åt. Många uppskattar att vara med hela vägen, och redan på planeringsstadiet kunna vara involverade i hur det framtida boendet ska se ut. Andra värdesätter snabbheten i att kunna flytta in i en nyproducerad bostad snabbt. Tack vare inflyttningsklara lägenheter blir utbudet på marknaden mer flexibelt och möjligheterna fler.

Tobias Dysenius

— Jag tror många unga vuxna har ett ganska stort självförtroende att agera på marknaden och för en ung vuxen idag tror jag inte att det känns helt märkvärdigt att fatta ett snabbt beslut. 

Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen

 Se alla våra inflyttningsklara lägenheter

Fördel ekonomiskt

En annan fördel med att välja ett inflyttningsklart boende är att du som köpare både köper och säljer på samma marknad, och är därför inte lika utsatt för prisförändringar. Tack vare det fasta priset på den nyproducerade lägenheten blir det dessutom enklare att få en tydlig överblick över ekonomi, exempelvis hur mycket man måste låna av banken inför sitt framtida köp.

Tryggt köp

Riksbyggen erbjuder också sina köpare något som kallas Riksbyggens Trygghetslöfte
– I vissa fall kan Riksbyggen gå in och täcka upp kostnaden om köparen sitter med dubbla boenden. Det finns också möjlighet att flytta fram inflyttningsdatumet för den nya lägenheten om försäljningen av den nuvarande bostaden drar ut på tiden.

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder centralt belägna, trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55.

Det här är Bonum