Boka privat visning
Boka privat visning

Ljus 2:a med kvällssol

Fast pris 2 895 000 kr

Tvåa med kvällssol

Ljus och välplanerad tvårumslägenhet på tredje våningen. Här har du alla bekvämligheter och en balkong i västerläge där du kan njuta av kvällssolen. Stort vardagsrum och ett ljust kök från Vedum skapar harmoni och ett fint helhetsintryck. Helkaklat badrum med dusch, kommod och kombimaskin. Rymlig klädkammare med förråd i bostaden. Du kan njuta av utsikten uppe på föreningens gemensamma takterrass och du har butiker och all service på krypavstånd. Vill du ändå åka in till stan har du bussen precis utanför huset. Lägenheten är klar för omgående inflyttning eller enligt överenskommelse.

Bostadsfakta

Avgift 2 581 kr/mån
Pris 2 895 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 55 kvm
Våning 4 av 7
Status Reserverad
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Boka privat visning

Boka privat visning med mäklaren

Visningslägenheten i Brf Cykelverkstaden finns på Sadelgatan 9 i Täby Park. 

Vägbeskrivning: Sväng in från Bergtorpsvägen in på Galoppsvängen och följ sedan Riksbyggens skyltning. Det finns en grusad plan för parkering för bil.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

En helt ny stadsdel tar plats

Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Det blir ett karaktärsfullt och socialt hållbart område med parker, storstadskvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor.

Som aktiv samhällsutvecklare är vi stolta över att vara med och utveckla ett av norra Stockholms mest intressanta utvecklingsprojekt. Brf Cykelverkstaden är vårt första
kvarter av fyra i området.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält