Flytta in direkt
Flytta in direkt

2:a med två balkonger

Anmäl intresse

Genomgående tvåa en trappa upp i huset med entrébalkong i fint läge mot innergården och en privat balkong med utgång från vardagsrum åt nordväst.

Modernt kök i grått från Vedum med magiskt ljusinsläpp. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet. Sovrummet har bra förvaringsmöjligheter och plats före en dubbelsäng. Helkaklat badrummet med dusch och tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med upplevelser, kultur, idrott och fritid som granne samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till centrum. 

Fakta

Pris 1 395 000 kr
Rum 2 rum och kök
Boarea 52 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • hushållsel
 • kostnad för förbrukning av varm- och kallvatten
 • abonnemang för tv/bredband/telefon via Tele2

  Vad används avgiften till
4 792 kr/mån
Våning 2 av 4
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad
Visningar

Visningar

Onsdag 19 juni kl. 17:00-17:30

Varmt välkommen på öppen visning i vår visningslägenhet på Brädgårdsgatan 5. Entré sker från innergården. Passar inte tiden? Inga problem, kontakta våra mäklare för en bokad visning.

Onsdag 26 juni kl. 17:00-17:30

Varmt välkommen på öppen visning i vår visningslägenhet på Brädgårdsgatan 5. Entré sker från innergården. Passar inte tiden? Inga problem, kontakta våra mäklare för en bokad visning.

Om lägenhet 2102

Rum

Vitmålade väggar och socklar. De vita väggarna och det genomgående parkettgolvet utgör en stilren grund.
Mattlackad ekparkett, 3-stav (14 mm).
Ljusa, vitgrå fönsterbänkar i mattpolerad natursten.

Kök

Bra förvaring i kök och fin plats för matbord. Köksluckor och bänkskiva från Vedum. Köksblandare i krom från Mora med svängbar pip, planlimmad diskho och kakel ovan arbetsbänk. Vitvarorna består av integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro, spishäll med induktion samt kombinerad kyl/frys i tvåor och fullstor kyl och frys (No-frost) i treor - allt från Electrolux. Eluttag i hörnbox och Vedum spotbelysning under väggskåp.

Badrum/tvätt

Helkaklat badrum med duschhörna med vikbara duschdörrar. Badrumsinredning från Vedum med vit kommod med lådor och tvättställ i porslin och spegelskåp med belysning.
Eluttag på väggen intill spegelskåpet.
Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux och ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och vita väggskåp med belysning och eluttag för mer förvaringsmöjligheter. Självhäftande toalettpappershållare och fyra handdukshängare i 2-krok, monteras ej.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Minimering av mängden täta, hårdgjorda ytor 
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Minimering av mängden täta, hårdgjorda ytor 
Om vårt hållbarhetsarbete

Munktellstaden - porlande vatten och allt inom räckhåll

Munktellstaden ligger centralt i Eskilstuna vid forsande vattendrag, broar och holmar. Historiskt var det Eskilstunas största industriområde. Idag är det ett modernt kvarter och ett centrum för innovation, kultur och sport, nära all tänkbar service. Runt knuten har du stadshistoriska utställningar på Stadsmuseet, konstutställningar på Konstmuseet, fartfyllda idrottsupplevelser på Munktellarenan och svensk verkstadsmekanisk historia på Munktellmuseet. Restaurang- och caféutbudet växer stadigt i takt med att fler människor flyttar hit och i området finns även ett hotell, Munktellbadets kittlande badäventyr för alla åldrar med generös relaxavdelning och träningsmöjligheter och evenemangsarena Stiga Sports Arena som rymmer hela 5 000 besökare och som är hemma-plan för det klassiska handbollslaget Guif och här hålls även stora evenemang som konserter och mässor.

Nära till det mesta

Sydväst om Stiga Arena och Munktellbadet ligger gångbron Västerbron som smidigt binder samman Munktellstaden med verksamheter och kommunala parkeringar på Väster där det bland annat finns Biostaden Eskilstuna, mataffär, apotek, konditori och restaurang.  I närområdet finns flera fina grönområden, bland annat vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån och intill Västra Munktellstaden ligger Rothoffsparken, stadens äldsta anlagda park som är en kultur-minnespark med en botanisk inriktning. Parken har sin norra sida utmed Eskilstunaån och den nås från Tullgatan, Stallgången och Rothoffsvägen. Parken är en grön skyddad oas omgärdad av stora ekar och de stora öppna gräsytorna används flitigt för picknick och kubbspel. I parken finns även en tillgänglighetsanpassad lekplats med djungeltema, ett woodlandinspirerat entréområde, ätbara partiet "Smultronstället", apiarium, karpdammar och ett café.

Knutpunkt för kultur

Du som är intresserad av konst, kultur och musik kommer att trivas extra bra i Munktellstaden. Här finns flera spännande museer, som exempelvis Eskilstuna Stadsmuseum och Munktellmuseet. Den stora kulturarenan Lokomotivet ligger också i området och här hålls regelbundna föreställningar inom såväl stand-up som teater och musik.

Grönskande promenad längs ån

Du bor precis vid flera lummiga grönområden, inte minst den vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån. En ny strandpromenad har byggts längs ån och det nya badhuset. Slå dig ner vid kajen och njut av det rofyllda porlande vattnet. Varför inte köpa med en kaffe och njuta av lugnet? Eller kanske möta upp en vän för lunch på den närliggande restaurangen. Kajen kommer att förlängas på östra sidan om ån intill den nya gång- och cykelbron mot Pråmskjulstorget. Tre kilometer norrut ligger populära Årby naturreservat med grillplatser och motionsspår för löpning och vandring. På vintern finns även ett skidspår här.

Munktellstaden var från början Bolinder-Munktells industriområde, där Volvo BM under många år hade sin tillverkning. I början av 1970-talet flyttades huvuddelen av tillverkningen utanför centrum och i början av 1990-talet byggdes ett av industrihusen om till Munktell-Arenan och under samma period öppnades även Munktellmuseet. Munktellarenan har under de senaste åren varit i stark utveckling och närmiljön har förändrats, men den industrihistoriska charmen är bevarad i området.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Annica Lövgren

Annica Lövgren

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Ellinor Mersin

Ellinor Mersin

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till