Flytta in direkt
Flytta in direkt

Townhouse med stor takterrass

Anmäl intresse

0334 är ett läckert townhouse i tre plan där vi inte har sparat på krutet. Takterrass, balkong, bra sovrum och generösa sällskapsytor. Fint läge på Hyllie med närhet till både park, skola, Hyllie station samt Emporia. Att flytta in i en helt nyproducerad lägenhet är något speciellt. Ett boende med fina materialval, smarta planlösningar och bekväm komfort.

Brf Näras townhouse är välgenomtänkta stadsradhus med många dimensioner. De är bostäder med villakänsla i lägenhetsform. Detta townhouse är om 125 kvm, fördelade på sex rum och kök på tre plan. Idealiskt för den växande småbarnsfamiljen, eller varför inte för er som har ungdomar i huset? Nära när ni vill vara tillsammans men också med tillräckligt avstånd för att kunna få plats för sig själv. Här har ni även en magnifik takterrass om 41 kvm.

Mot Trådgränd skapas en öppning mellan husen in till gården. Här hittar du Brf Näras egen hängande trädgård i form av ett inglasat orangeri som kopplar samman husen. Orangeriet har flera funktioner för de boende i Brf Nära. Dels fungerar det som passage för de övre bostäderna i grändhuset, dels blir det en samlingsplats för de boende i föreningen. Med glas i både väggar och tak flödar ljuset in. Lokalen är utrustad med planteringsrum och kan användas till gemensamma aktiviteter eller som ett extra vardagsrum utanför den egna bostaden.

Fakta

Pris 4 300 000 kr
Rum 6 rum och kök
Boarea 125 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • hushållsel
 • kostnad för förbrukning av varm- och kallvatten
 • abonnemang för tv/bredband/telefon via Tele2

  Vad används avgiften till
10 231 kr/mån
Våning 3 av 5
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Rum

Rummen har ekparkett 3-stav, mattlackad 13mm. Väggarna är vitmålade. Alla innerdörrar, garderobsdörrar och ytterdörr är vita. Foder och karm likaså.
Fönsterbänkar i kalksten.

Kök

Köksinredning från Marbodal, Arkitekt Plus.
Belysning under väggskåp. Bänkskiva i laminat. Köksblandare Mora. Rostfri fläkt. Vitvaror i rostfritt.

WC/Badrum/Tvätt

Klinker på golv och helkaklade väggar. Obs! WC kakel endast ovan tvättställ.
Kommod med lådor och handfat i vitt porslin. Blandare Mora. Spegelskåp med belysning. Tvättmaskin och torktumlare, i vissa lägenheter en kombimaskin. Bänkskiva i laminat och väggskåp ovan maskiner. Raka duschväggar i klarglas. Handdukstork, toalettpappershållare och handdukskrokar.

Hållbarhetsåtgärder

 • Cykelpool med både elcykel och eldriven lådcykel
 • Bilpool
 • Orangeri
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Cykelpool med både elcykel och eldriven lådcykel
 • Bilpool
 • Orangeri
Om vårt hållbarhetsarbete

Allt är nära i Hyllie

Det är mångsidigheten och närheten till både det lugna och alla äventyr som är det unika med Hyllie. Den kontinentala, kosmopolitiska staden, kant i kant med det vackra, jordnära landskapet. Att bo i Brf Nära är att bo med hela världen inom nära räckhåll. Ta cykeln med favoritpicknicken ut på Tygelsjöstigen, shoppa och fika på Emporia, eller ta tåget till Köpenhamn. Hyllie rymmer bostäder, kontor, restauranger och spännande arkitektur. Här finns liv och rörelse men samtidigt skapas här också gröna ytor, små och stora andningsfickor, för all typ av rekreation. Du har lika nära till frukostcroissanten som till avgångshallen på Kastrup.

Rikt liv förutsätter rik omgivning

Hyllie har under de senaste åren blivit ett av Malmös hetaste boendeval. I och omkring ditt nya hem finns ett oändligt utbud av olika aktiviteter. Närheten till landsbygden, de goda kommunikationerna med utmärkta pendlingsmöjligheter med buss, tåg, bil eller cykel till arbetsplatser i hela regionen gör det till ett attraktivt framtidsval för dig som vill bo nära allt.

Världen utanför din dörr

Söker du upplevelser och äventyr lite längre bort finns flera stadsbusslinjer och tåg. In mot staden leder också flera bra cykelvägar som på bara några minuter tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Köpenhamns flygplats ligger endast 13 minuter bort med tåg via Öresundsbron, och Malmö city når du på tre minuter med tåget från Hyllie. Att bo i Brf Nära innebär verkligen att du har nära till allt.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Malin Eriksson

Malin Eriksson

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till