Boka privat visning
Boka privat visning

Rymlig 4:a i Åkarp — Bonum 55+

För dig som fyllt 55 år. Stor 4:a med balkong och öppen planlösning.

Fyra med öppen planlösning från vardagsrummet mot det ljusa vinkelköket. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen, som ligger i härligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Du köper till en inglasning till balkongen för endast 47.000 kronor.

Här får du tre rymliga sovrum och gott om garderobsutrymme. Och en möblerbar passage passar perfekt till en skrivbordsvrå.

Bostadsfakta

Avgift

I månadsavgiften ingår:

  • uppvärmning
  • kallvatten
  • fastighetsförvaltning
  • städning av gemensamma ytor
  • skötsel av gården
  • underhåll av huset på lång och kort sikt
  • betalning av föreningens räntor och amorteringar
  • avsättning till framtida underhåll
  • expert som stöd i styrelsearbetet
  • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

6 316 kr/mån
Pris 3 495 000 kr
Rum 4 rum och kök
Area 107 kvm
Våning 2 av 3
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Visningar

Välkommen att kontakta vår säljare Marie Lundström för att boka tid för privat visning. Inflyttningsklar lägenhet med flexibelt tillträde.

Bonumvärd

I alla Bonumföreningar finns det en Bonumvärd som sköter om fastigheten. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Det är tjänster som du själv kan beställa.

Bonumvärdens tjänster

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Seniorbostäder i Åkarp

I skånska Åkarp, mellan Malmö och Lund, finns nu en inflyttningsklar bostadsrätt centralt belägen med hög standard för dig som fyllt 55 år.

I vackra och trivsamma Åkarp bor du bekvämt i en ny lägenhet i mysig bymiljö med närhet till service och med bra kommunikationer.

Att göra och upptäcka i Åkarp

Åkarps läge, mitt i en storstadsregion, innebär att det aldrig är långt till nöjen och aktiviteter och inpå knuten finns en hel del att upptäcka. Ett kort stycke från Brf Alunda ligger Möllegården kultur som är en mötesplats för Åkarps kulturvänner. Här hittar du bland annat hantverksbutik och ett hemtrevligt kafé samt Charlotte Weibulls samlingar med skånska folkdräkter, dräktsilver och vävnader.

Nära är det också till Lindhaga församlingsgård som har verksamheter för stora och små. Handarbete och körsång är några av dem som riktar sig mot vuxna. För golfaren finns det många bra banor att välja på i närområdet. Vallgårdens golfklubb  är en niohåls Pay & Play bana som ligger bara ett stenkast från bostadsrättsföreningen. Åkarp-Burlövs Tennisklubb erbjuder verksamhet för stora som små.

Strax norr om Åkarp ligger Lomma med sin hamn och sin vackra badstrand. Ett populärt utflyktsmål året om. Det samma kan sägas om markerna kring Sveriges Lantbruksuniversitet med sina anrika byggnader, en fantastisk park, den botaniska trädgården, en populär restaurang och intressanta museer. Här håller också Friskis & Svettis utegympa sommartid. Andra populära utflyktsmål i närheten är Tirups Örtagård, som är ett måste för växt- och trädgårdsentusiasten, och Kronetorps Mölla som erbjuder en spännande miljö i vackra omgivningar.

Nära till mycket i Åkarp

Åkarp ligger i en storstadsregion, åtta km nordväst om Malmö, och har en hel del att erbjuda om du är intresserad av natur, kultur, golf och fina badstränder. Matbutik, vårdcentral och kvarterskrog finns i Åkarp. Två km därifrån finns Burlöv Center med stormarknad och ett 70-tal butiker. Strax norr om Åkarp ligger Lommas strand och Sveriges Lantbruksuniversitet.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält