Flytta in direkt
Flytta in direkt

Härligt parhus på 116 kvm

Anmäl intresse

Gör din bästa bostadsaffär och flytta till populära Svärtinge. Nu säljer vi vårt visningshus i Brf Glanstigen till ett förmånligt pris. Flytta in direkt och få möblerna på köpet! Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Filip Åberg på 070-579 79 73.

Välplanerat radhus om 5 rum och kök med utsikt över sjön Glan. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning.

Köket är utrustad med moderna vitvaror, bra arbetsytor och förvaring. Sovrummen är placerade på övervåningen tillsammans med ett rymligt badrum, klädkammare och allrum.

Från vardagsrummet på entréplan kliver du ut på en generös uteplats i härligt läge med trädäck, och vidare ut till trädgården.

Fakta

Pris 2 195 000 kr
Rum 5 rum och kök
Boarea 116 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

  • fastighetsförvaltning
  • underhåll av huset på lång och kort sikt
  • betalning av föreningens räntor och amorteringar
  • avsättning till framtida underhåll
  • expert som stöd i styrelsearbetet
  • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

8 102 kr/mån
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad
Visningar

Visningar

Vill du komma på visning är du välkommen att kontakta vår mäklare. Mejla direkt till Filip Åberg eller ring 070-579 79 73.

Parhus i Svärtinge, Norrköping

Högt beläget bostadsrättsparhus i populära Svärtinge Skogsbacke.

Praktisk planlösning med kök, vardagsrum och helkaklat badrum med tvättavdelning på nedre plan. Hög standard med genomgående parkettgolv, samt kvalitetskök från Vedum med grå luckor och vitvaror från Bosch. Ljust vardagsrum med utgång till altan och gräsmatta.

På övre plan finns mysigt allrum, helkaklat badrum och tre väl tilltagna sovrum med utsikt över trädtopparna.

Bra förvaringsutrymmen med förråd, klädkammare och skjutdörrsgarderober.

Uppvärmning och ventilation via frånluftsvärmepump. Vatteburen golvvärme finns på hela entréplan och radiatorer på övre plan.

Carport och parkeringsplats tillhör. Högt och skyddat läge i området, intill skog, natur och promenadstråk med vacker utsikt över sjön Glan. 

I området finns både nybyggd förskola och skola. Det är cykelavstånd till badplats, elljusspår och Svärtinge centrum, med mataffär och sporthall.

Nära grönområden och stadspuls

Svärtinge ligger mittemellan Norrköping och Finspång. Perfekt för den som inte vill välja mellan naturnära och stadsnära. Här välkomnar den glittrande sjön Glan bad, fiske, olika vattensporter och mycket mer. Dessutom finns alla möjligheter till långa promenader i Kolmårdsskogen. Här bor du nära skola, nybyggd idrottsanläggning och mataffär. I området står lugnet och naturen i centrum – men stadspulsen är aldrig längre bort än 15 minuter. Och bara tio minuter från Svärtinge ligger Ingelsta shopping, ett köpcentrum som utöver shopping erbjuder nöjen och en mängd olika restauranger.

Kultur och idrott

Från Svärtinge är det ca cirka 15 minuters bilfärd till Norrköping. Resan går genom skog och åkrar innan stadens utbud av kultur, nöjen och shopping breder ut sig. Norrköping, som ligger vackert vid Motala ström, har något för alla. Kaféer, butiker, studentliv och naturreservat är bara något av allt det som kännetecknar Norrköping. Östgötaporten är hemmaarenan för IFK Norrköping som lockar tusentals supportrar. För sportintresserade ungdomar arrangeras Stadium Sports Camp varje sommar med över 20 olika sporter att utöva. I utkanten av staden ligger Kolmården, Sveriges största djurpark. Där finns allt från lejon och giraffer till flera nordiska djur samlade på en och samma plats.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Filip Åberg

Filip Åberg

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp