Boka visning
Boka visning

Stor tvåa med balkong i söderläge

Brukstiden i Munksjöstaden är förbi men nu återuppstår området i ny tappning. Rymlig lägenhet med två rum och kök och med ett stort vardagsrum som utmynnar i balkong i härligt söderläge. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Avgift 4 156 kr/mån
Pris 3 395 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 71 kvm
Våning 7 av 8
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Boka privat visning

Visning av Brf Fabrikören i vår visningslägenhet på Östra Torpagatan 5. Föranmälan krävs. Välkommen att kontakta vår mäklare Rebecka Emanuelsson.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetslöftet ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som till exempel arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Riksbyggens Trygghetslöfte

Centralt med närhet till Munksjön

När man bor i Brf Fabrikören Jönköping har man inte bara mataffär och restauranger utanför dörren. I kvarteret bor man också granne med Munksjön och nära både Rocksjön och Vättern vilket öppnar upp för en rad olika aktiviteter, ta en avkopplande strandpromenad eller ett uppfriskande morgondopp i någon av sjöarna. Du kan också börja dagen med Munksjörundan eller ta med familjen på en skridskotur. Eller varför inte ge kroppen ett uppiggande vinterbad.

Dagar då du har extra mycket spring i benen eller vill göra en mysig utflykt fortsätter du istället uppströms ån, följer stigen utmed Dunkehallaån och snart är du uppe över ängarna och in i skogen. Vid friluftsområdet Hallby har du miltals med löparspår, mountainbikeleder och fina skidspår när den tiden kommer. Vill du bada och simma fortsätter du mot Axamosjön där vattentemperaturen snabbt blir attraktiv. Här finns fler löparspår som är lite mindre kuperade, men också en minigolfbana och ett utegym.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält